Mazgala Ayagi Sikisan Zihinsel Engelli Kisinin Yardimina Itfaiye Ekipleri Yetisti

Mazgala Ayagi Sikisan Zihinsel Engelli Kisinin Yardimina Itfaiye Ekipleri Yetisti

Hatay’in Antakya ilçesinde zihinsel engelli bir kisinin ayagi, yol üzerindeki mazgala sikisti. Vatandasin yardimina kosan itfaiye ekiplerinin kurtarma ani kameraya yansidi.

Antakya ilçesi Kisla Saray Mahallesi’nde zihinsel engelli bir kisinin ayagi cadde üzerinde bulunan mazgala sikisti. Kendi çabasiyla ayagini kurtaramayan kisinin ailesi durumu durumu 112 Acil Çagri Merkezi’me bildirdi. Olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kisa sürede bölgeye gelen itfaiye ekipleri, engelli vatandasin ayagini kurtarmak için çalisma baslatti. Ekiplerin dikkatli çalismasiyla mazgal demirleri genisletilerek zihinsel engelli vatandasin ayagi kurtarildi. Ekiplerin yaptigi kurtarma çalismasi bir vatandasin cep telefonu kamerasina yansidi.

"Insanlar buradan geçerken biraz dikkat etsinler"

Mazgallar konusunda vatandaslari uyaran Okan Dinç, "Bugün bir engelli arkadasimiz ayagindan depremden sonra açik olan mazgala ayagi sikisti. Biz de itfaiye ekiplerini aradik. Itfaiye ekipleri de bir an önce sag olsun geldiler. Ekipler bir aletle demiri sikistirdi ve çikarttilar. Herhangi bir sorun olmadi Allah’a sükürler olsun. Motorla geçen arkadaslarin da biraz daha dikkatli olmasi gerekiyor. Çünkü geçen gün de biri motorla burada düstü. Buradan geçerken insanlar biraz dikkat etsin. Çünkü gerçekten de tehlikeli bir durumla karsi karsiya gelebilir" ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile