Medical Park'tan Türk Halk Müziği Ziyafeti

Medical Park'tan Türk Halk Müziği Ziyafeti

Medical Park İzmir Hastanesi Türk Halk Müziği Korosu, Tıp Bayramı Haftası vesilesiyle Deniz Baykal Kültür Merkezi’nde konser verdi. Katılımın yoğun olduğu konserde ülkemizin farklı yörelerinden beğenilen eserler seslendirildi.



Medical Park İzmir Hastanesi Tıp Bayramı haftası nedeniyle düzenlediği konserle Türk Halk Müziği severleri bir araya getirdi. Doç. Dr. Gökhan Ekim’in yönettiği konserde Yozgat, İzmir, Aydın, Eskişehir, İstanbul, Ankara yörelerinden seslendirilen eserler dinleyicileri mest etti. Sazda Doç. Dr. Erdal Türk, solo da ise Başhekim Yrd. Dr. Özlem Ecemiş, Prof. Dr. Şüklü Boylu, Dr. Gonca Aslan ve birçok solistin seslendirdiği eserlere katılımcılarla beraber Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel de eşlik etti.

Konser sonrası açıklama yapan Medical Park İzmir Hastanesi Genel Müdürü Veysi Kubba, “Bu değerli koromuzun kurulmasında, değerli katkıları olan herkese, bu güzel eserleri, yöresel güzellikleri bizlere sundukları için kendilerine teşekkür ediyorum. Medical Park İzmir Hastanesi olarak sanatın her zaman yanında olmayı görev olarak benimsedik. Hem Şifa Veren Sesler Çocuk Koromuzla hem de Türk Halk Müziği Koromuzla siz değerli İzmirlilere bir kültür hizmeti sunmak amacıyla bu sanat etkinliklerini yapıyoruz. Bu gece de bizi yalnız bırakmadığınız için sizlere kurumum adına teşekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile