Üç yil önce, Izmir’in düsman isgalinden kurtulusunun yildönümü 9 Eylül gibi özel bir günde kapilarini açan Medicana International Izmir’in bu süreçte önemli basarilara imza attigini dile getiren Genel Müdür Dr. Ulvi Ünal, üçüncü yili doldurmanin gururu ve mutlulugunu yasadiklarini söyledi.
Her geçen gün gelisen, hizmet kalitesi ile güven veren bir kurum olmayi basardiklarini söyleyen Ünal, “Hasta memnuniyeti odakli yapici yaklasimimiz, konforlu ve modern mimarimiz ile fark olusturarak, Izmirlilerin ilgi ve güvenini kazandik” dedi.
Hasta memnuniyeti odakli
Medicana ekibinin, özverili çalismalari sayesinde Izmirlinin en çok tercih ettigi saglik kurulusu olarak öne çiktiklarina isaret eden Ünal, su açiklamada bulundu: “Bunun sayesindedir ki geçen sene Medicana Çesme’yi açtik ve çok büyük ihtiyaci karsiladigimizi da daha ilk senemizde gördük. Izmir’in düsman isgalinden kurtulusu gibi özel bir günde açildigimiz 9 Eylül 2020 tarihinden bu yana, çok önemli basarilara imza attik. Bunu yaparken ne olursa olsun hasta memnuniyeti odakli anlayistan geri adim atmayan hastanemizin üçüncü yilini kutlar, basta çalisanlarimiz olmak üzere, bu basarida katkisi olan tüm paydaslarimiza çok tesekkür ederiz.”
Medicana Izmir, 3. Yasini Kutluyor
Saglik sektöründe 30 yili geride birakan Medicana Saglik Grubu’nun, Izmir’de açtigi Medicana International Izmir Hastanesi, üçüncü kurulus yildönümünü kutluyor. Üç yil içinde Izmirliler’in güvenini kazanarak en çok tercih edilen saglik kuruluslarindan olan Medicana Izmir, geçen yil açilan Medicana Çesme ile kente katki sunmaya devam ediyor.



















