Melikgazi Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Bulvari'ni Yeniliyor

Melikgazi Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Bulvari'ni Yeniliyor

Melikgazi Belediyesi ilçedeki yol yenileme çalismalarini hizla sürdürüyor. Bu kapsamda Altinoluk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nda 400 metre uzunlugunda asfalt çalismalari devam ediyor.

Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, “Hem bu bölgede yasayan vatandaslarimizin hem de Organize Sanayi Bölgesi’ne giden vatandaslarimizin yogunlukla kullandigi bu bulvari yenileyerek ulasim konforunu artiriyoruz. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Vatandaslarin konforlu ve güvenli ulasimina büyük önem veren Melikgazi Belediyesi, ilçedeki yol yenileme ve asfaltlama çalismalarini sürdürüyor. Bu kapsamda son olarak Altinoluk Mahallesi’nde bulunan ve Organize Sanayi Bölgesi’ne baglanan Fatih Sultan Mehmet Bulvari’ni yenileyen Ulasim Hizmetleri Müdürlügü Ekipleri, titizlikle çalisarak, bulvarin 400 metrelik uzunluga ve 16 metrelik genislige sahip bölümüne asfalt serimi gerçeklestiriyor.

Güvenli ve konforlu ulasimin önemine vurgu yapan Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, “Ilçemizde ömrünü tamamlamis asfaltlari kaldirip, yerine yeni asfalt döküyoruz. Bu sayede yollari yeniliyoruz. Ekiplerimiz Altinoluk Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvari’nin 400 metrelik kisminda çalisma gerçeklestirerek yolu yeniliyor. Burasi hemen bulvarin girisindeki benzin istasyonundan Haci Kadir Tanver Aile Sagligi Merkezi’nde kadar olan bölüm. Organize Sanayi Bölgesi’nin “Dag Yolu” olarak adlandirilan yoluna giderken de kullaniliyor. Çok sayida araç buradan geçis sagliyor. Hem bu bölgede yasayan vatandaslarimizin hem de Organize Sanayi Bölgesi’ne giden vatandaslarimizin yogunlukla kullandigi bu bulvari yenileyerek ulasim konforunu artiriyoruz. Ekiplerimize titizlikle çalistiklari için tesekkür ediyorum. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile