Melikgazi Belediyesi 'Kayseri'nin Ulu Çinari Kayseri Lisesi Tarihi' Kitabi Için Tanitim Programi Düzenleyecek

Melikgazi Belediyesi 'Kayseri'nin Ulu Çinari Kayseri Lisesi Tarihi' Kitabi Için Tanitim Programi Düzenleyecek

Melikgazi Belediyesi, Kültür Yayinlari kapsaminda hayata geçirdigi iki ciltten olusan “Kayseri’nin Ulu Çinari Kayseri Lisesi Tarihi” isimli kitabin tanitim toplantisini gerçeklestirecek.



Melikgazi Belediyesi’nin kültür hizmeti ile hayata geçen, Kayseri Lisesi Emekli Müdür Yardimcisi Yusuf Özmerdivenli tarafindan hazirlanan iki ciltlik kitap için yapilacak tanitim töreni, 24 Agustos Cumartesi günü saat 16.00’da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda gerçeklesecek.

“Kayseri’nin zengin egitim mirasina katki saglayacak.”

Kayseri’nin Ulu Çinari Kayseri Lisesi Tarihi’ni kitabini okurken hem Kayseri Lisesi’nin hem Kayseri’nin hem de Türk Milleti’nin yakin tarihine taniklik ettigini söyleyen Melikgazi Belediye Baskani Doç. Dr. Mustafa Palancioglu, tüm vatandaslari tanitim ve söylesi programina davet ederek sunlari söyledi:

“Melikgazi Belediyesi olarak birçok hizmeti sizlerle bulusturuyoruz. Bunlar içerisinde belki de gelecekte geçmise isik tutacak yazili eserler derece önemli. Bu kapsamda Kayseri ve Melikgazi ile ilgili birçok kültür yayinini sizlerle bulusturduk. Simdi yeni bir eseri sizlere sunuyoruz. Kayserili Lisesi tarihi ile ilgili olan, iki ciltten olusan, benim de ögretmenim olan Yusuf Özmerdivenli hocamizin yapmis oldugu çalismayi sizlere sunuyoruz. Melikgazi Belediyemiz kültür yayinlari kapsaminda hazirlayarak basimini yaptik. Cumartesi günü saat 16:00’da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda insallah hem tanitacagiz hem de güzel söylesi ile sizleri Kayseri Lisesi hakkinda bilgilendirecegiz. Bu güzel eseri sizlerle bulusturan Yusuf Özmerdivenli hocamiz ve degerli ekibime tesekkür ediyorum. Cumartesi günü buradan mezun olan Hulusi Akar Pasamiz, Mustafa Elitas Bakanimiz ve diger mezunlarimizin da katilacagi güzel bir tanitim programimiz olacak. Biz Kayseri Lisesi’nden mezun olanlari, Kayseri’de egitim sektörüne emegi geçenleri ve ilgi duyan herkesi programimiza bekliyoruz. Bu güzel bu eserimizin hayirli olmasini temenni ediyorum.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile