Mersin'de Ihtiyaç Sahibi Vatandaslara Ücretsiz Ekmek Dagitiliyor

Mersin'de Ihtiyaç Sahibi Vatandaslara Ücretsiz Ekmek Dagitiliyor

İçel’de ihtiyaç sahibi vatandaslara ücretsiz ekmek dagitimina baslandigi bildirildi. Büyüksehir Belediyesince firincilardan alinan ekmeklerin, ihtiyaç sahiplerine ulastirilmaya baslandigi kaydedildi.

İçel Büyüksehir Belediyesinden yapilan açiklamaya göre, Belediye Baskani Vahap Seçer, ekmegin ücretsiz bir sekilde dagitildigi haberini, ’İçel’de ekmegi 1 TL’den satmayi sürdürüyoruz. Ayrica bugün ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz ekmek dagitimina da basladik. Devami gelecek’ ifadeleriyle sosyal medya hesabindan duyurdu. Projenin ilk dagitimi Sosyal Hizmetler Dairesi ekipleri tarafindan Akdeniz ilçesi Özgürlük Mahallesi’nde gerçeklestirildi.

Ücretsiz ekmek dagitimi hem firinci esnafina hem de vatandasa katki saglayacak. Her aileye 3’er ekmekten günlük toplam 3 bin adet olarak yapilan dagitimlar, önümüzdeki günlerde farkli ilçe ve bölgelerde sayisi artarak devam edecek.

“Günlük 3 bin ekmek ulastiracagiz”

Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesinde ashane sorumlusu olarak görev yapan Ergün Horuz, ücretsiz ekmek dagitimlariyla ilgili olarak sunlari söyledi: “Bugün itibariyle yeni bir çalismayi daha hayata geçirdik. Ücretsiz ekmek dagitimina basladik. Merkez ilçelerimizden baslayarak tüm ilçelerdeki dezavantajli mahallelerde yasayan ihtiyaç sahibi vatandaslarimizin mutfak masraflarina destek olmak için her aileye 3’er ekmekten olmak üzere günlük 3 bin ekmek ulastiracagiz. Tabii ileriki günlerde bu hizmetimiz genisleyerek devam edecek. Bu proje ile vatandaslarimizin yaninda olmaya devam ederken diger taraftan da firinci esnafimizin yaninda olacagiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile