Mersin Milli Eğitim Müdürü Gül'e Minik Öğrencilerden Ziyaret

İlköğretim Haftası kapsamında 19 Mayıs İlkokulu, Cengiz Topel İlkokulu ve Yenişehir Anaokulu'ndan minik öğrenciler, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Gül'ü makamında ziyaret etti.

Gül, ziyarette yaptığı konuşmada, öğrencileri ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu belirterek, tüm eğitim camiasına yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Öğrencilerin vizyon sahibi olması gerektiğini vurgulayan Gül, büyük hedeflerde kendilerine yer bulmaları için daha fazla çalışarak ve okuyarak zamanı en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.

En büyük israfın zamanı boş ve anlamsız geçirmek olduğunu ifade eden Gül, şunları kaydetti:

"Her şeyden önce öğrencilerimizi iyi birer insan, vatandaş olarak yetiştirmek istiyoruz. Eğitim sistemi ihmal edilecek bir konu değil. Güçlü değerler, güçlü verilerle var olur. Eğitim sistemimizde yapılan değişikliklerle, eğitim sistemi giderek daha güçlü bir hale geliyor. Eğitimde, öğrencileri bir üst eğitime hazırlamak çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bizler bu konudaki hassasiyetimizi her platformda dile getiriyoruz ve eğitimcilerimizin bu konudaki gayretlerini de çok önemsiyoruz."

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile