MESKI, Iki Projesinin Tanitimini Halkin Katilimiyla Yapti

MESKI, Iki Projesinin Tanitimini Halkin Katilimiyla Yapti

MESKI, Akdeniz Ilçesi Toroslar, Kazanli ve Homurlu Mahalleleri Kanalizasyon Sebekesi ile Erdemli Ilçesi Tömük ve Arpaçbahsis Mahalleleri Kanalizasyon Sebekesi, Atiksu Aritma Tesisi ve Derin Deniz Desarji projelerinin tanitimi için ‘Halkin Katilimi Toplantilari’ düzenledi.

İçel Büyüksehir Belediyesi İçel Su ve Kanalizasyon Idaresi (MESKI) Genel Müdürlügü, Akdeniz ilçesi Toroslar, Kazanli ve Homurlu ahalleleri ile Erdemli ilçesi Tömük ve Arpaçbahsis mahallelerinde ‘Halkin Katilimi Toplantilari’ düzenleyerek, hayata geçirecegi iki yeni projenin tanitimini yapti.

MESKI Genel Müdürlügü, Avrupa Birligi (AB) ve Fransiz Kalkinma Ajansi (AFD) tarafindan finanse edilen, ILBANK A.S. koordinesinde yürütülen Türkiye’deki Mültecilere Yönelik Mali Yardim Programi (FRIT II) Belediye Projesi kapsaminda toplamda 22 milyon avroluk hibe/kredi bütçesiyle yapilmasi planlanan; Akdeniz Ilçesi Toroslar, Kazanli ve Homurlu Mahalleleri Kanalizasyon Sebekesi ile Erdemli Ilçesi Tömük ve Arpaçbahsis Mahalleleri Kanalizasyon Sebekesi, Atiksu Aritma Tesisi ve Derin Deniz Desarji Projeleri için Halkin Katilimi Toplantisi düzenledi.

Projelerin insaat ve isletme dönemlerinde vatandaslarla is birligi içerisinde hareket etmeyi hedefleyen MESKI, planlanan çalisma bilgilerini tanitti. Toplantida, projelerin çevresel ve sosyal etkileri kapsaminda vatandaslarin görüs, istek ve önerileri de alindi. Katilimin yüksek oldugu toplantilarin sonunda vatandaslardan gelen soru ve talepler MESKI yetkilileri tarafindan yanitlandi.

Toplantiya, İçel Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Ertan Liman ile MESKI Genel Müdürlügü yetkilileri ve müsavir firma yetkilileri katildi.

Toplantinin açilis konusmasi MESKI Genel Müdürü Irfan Korkmaz tarafindan yapildi. Ilgili firmada sosyolog olarak görev yapan Mustafa Aksu tarafindan gerçeklestirilen sunumda, projelerle ilgili detayli bilgiler vatandaslara aktarildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile