MHP'li Sarı Kamuoyu Araştırmalarıyla İlgili Konuştu

MHP'li Sarı Kamuoyu Araştırmalarıyla İlgili Konuştu

MHP Amasya Milletvekili Adayı Mehmet Sarı, Amasya’da yapılan kamuoyu araştırmalarına göre MHP oylarında yüzde 2’lik bir artış olduğunun tespit edildiğini açıkladı.

7 Haziran seçimlerinde gümrüklerden gelen oylarla milletvekili seçilme hakkını kaybeden Mehmet Sarı, yeniden aday gösterildiği 1 Kasım seçimlerine gidilirken yapılan araştırmalarda kendi oylarında görülen artışın sebebinin 7 Haziran sonuçları olduğunu söyledi.



Gümrük oylarıyla milletvekili seçilme hakkını kaybetmesinin halkta bir mağduriyet algısı oluşturduğunu vurgulayan Sarı, “Halkın arasında gezerken gördüğümüz tablo araştırma sonuçlarını teyit etmektedir. 7 Haziran’da kazanacağımıza ilişkin inancı olan insanlar oldukça azdı. 7 Haziran’da ortaya çıkan tablo partimize olan ilgiyi artırdı. Hemşehrilerim üç partiye birer milletvekili dağıtarak aynı zamanda iktidarın gücünü de eşit şekilde dağıtmış oluyor. Bizim hedefimiz tek başına iktidar olmak. Ama hemşehrilerim koalisyon ihtimalini de göz ardı etmeyerek MHP-AKP, CHP-AKP, MHP-CHP koalisyonlarında Amasya’nın en az iki milletvekili ile temsil edilmesinin yolunu açmaya çalışıyorlar” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile