MHP ve DP Merkez İlçe Başkanları Ak Parti’ye Geçti

MHP ve DP Merkez İlçe Başkanları Ak Parti’ye Geçti

AK Parti Muğla İl Kongresi öncesi parti binasında toplantı düzenleyen İl Başkanı Nihat Öztürk, hem partiye yeni katılımları değerlenirdi, hem de Ankara’dan kongreye katılacak isimleri açıkladı.

5 Mayıs Cumartesi günü Muğla Atatürk Kapalı salonunda yapılacak kongre hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Öztürk, “Atatürk Kapalı salonunda yapılacak kongremiz bir düğün havasında geçecek. Kongre için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Gençlik, Kadın ve İlçe kongrelerimizi tamamladık. AK Parti kadroları yeni dönemde Muğla’ya hitap edip, dertlerini ve sorunlarını çözecek bir kadro ile Muğlalının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 5 Mayıs sonrası tek derdimiz var. O da 2014 yılında yapılacak olan Büyükşehir Belediye ve tüm ilçelerimizi ile AK Partili kadrolar ile buluşturmak. Derdimiz koltuk değil, hizmet. Hizmet verecek kadrolar da şu anda işbaşına geliyor” dedi.

DIŞİŞLERİ BAKANI DAVUTOĞLU GELİYOR

AK Parti İl Başkanı Öztürk, 5 Mayıs Cumartesi günü yapılacak olan Muğla İl Kongresine Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Teşkilat Başkanı Ekrem Erdem Bey kongremize katılacaklar. Sayın başbakanımızın da katılmasını istiyorduk. Fakat biz kongre tarihimizi öne alınca Başbakanımızın programı uymadı. Fakat biz yine de bir sürpriz bekliyoruz” dedi.

DP VE MHP MERKEZ İLÇE BAŞKANLARI AK PARTİ’YE KATILDI

Toplantıda partiye yeni katılımların olduğunu belirten İl Başkanı Öztürk, “DP Muğla Merkez İlçe Başkanlığından Pazar günü istifa eden Erdoğan Ünal, MHP bir önceki Merkez İlçe Başkanı Şevki Hışır, DP bir önceki Kadın Kolları Başkanı Seher Eşme, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Mustafa Karataş, MHP üyesi Av. Salih Soykan, işadamı Cem Dölek, DP üyesi Ramazan Pökün AK parti saflarına katıldı.

Bizim buradan vermek istediğimiz mesaj, biz ciddi bir şekilde 2014 yerel seçimlerine hazırlanıyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile