Michael Jackson'un kız kardeşi Türkiye'ye geliyor

Michael Jackson'un kız kardeşi Türkiye'ye geliyor

THY'nin Almanya'da düzenlediği yardım kampanyasına katılan şarkıcı La Toya Jackson ile Oscar ödüllü aktris Mira Katherine Sorvino, Türkiye'ye geliyor.

  Almanya ' nın Kö ; ln kentinde gerç ; ekleşen , THY ' nin sponsor olduğu Jummimü ; ü ; s yardım galasına katılan iki sanatç ; ının Tü ; rkiye ' ye gideceğini aç ; ıklayan THY Kö ; ln Mü ; dü ; rü ; İsa Al , &ldquo ; Mira Katherine Sorvino ve henü ; z 5 aylık kızını THY uç ; ağıyla New York ' tan Kö ; ln ' e first class uç ; urarak getirdik . İki sanatç ; ıyı da THY adına İstanbul ' a davet ettim . İkisi de İstanbul ' a seve seve gideceklerini sö ; yledi&rdquo ; dedi .

İsa Al , Sorvino ' nun THY ile uç ; maktan son derece memnun olduğunu belirterek , &ldquo ; Sorvino bize kabin iç ; indeki ikram ve konfora şaşırdığını , bundan sonraki uç ; uşlarında THY ' yi tercih edeceğini belirtti . Ayrıca İstanbul ' u mutlaka gezmek istediğini de sö ; yledi&rdquo ; şeklinde konuştu .

İstanbul ' un 2010 Avrupa Kü ; ltü ; r Başkenti olması vesilesiyle bu daveti yaptığını , iki sanatç ; ının farklı medeniyetlerden insanların hoşgö ; rü ; ve huzur iç ; inde yaşadığı İstanbul ' u ziyaret etmesinin tü ; m dü ; nyaya iyi bir mesaj vereceğine inandığını kaydetti .

Ö ; te yandan , geceye sponsorluk yapan THY , İstanbul ' dan ö ; zel 4 hostes getirtti . Hostesler yapılan aç ; ık artırmalarda satılan ü ; rü ; nleri sergiledi ve THY reklamları bü ; yü ; k ekranlarda gece boyunca gö ; sterildi .

Geceden elde edilen 1 milyon 600 bin avroluk yardım geliri , yaşlılar ve kimsesizlere yardım eden Michaelshof Vakfı ile Sü ; lz kentindeki bir ç ; ocuk yuvası vakfına bağışlandı .

New Jersey ' de 28 Eylü ; l 1967 ' de dü ; nyaya gelen Sorvino , &ldquo ; Mighty Aphrodite&rdquo ; filmi ile &ldquo ; En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu&rdquo ; dallarında BAFTA ve SAG ö ; dü ; llerine aday gö ; sterilmiş , Oscar ve Altın Kü ; re ö ; dü ; llerini kazanmıştı . &ldquo ; Norma Jean & ; Marilyn&rdquo ; isimli TV filminde 1996 ' da canlandırdığı Marilyn Monroe rolü ; ile Emmy ve Altın Kü ; re ' ye aday gö ; sterilen Sorvino , 2006 yılında Human Trafficking ile tekrar Altın Kü ; re ' ye aday olmuştu .

Michael Jackson ' un kız kardeşi olan 29 Mayıs 1956 doğumlu La Toya Jackson ' ın ise 29 single parç ; ası , 11 albü ; mü ; bulunuyor .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile