Milletvekili Adem Çalkin, 'AK Parti Hiçbir Projesini Yarim Birakmaz'

Milletvekili Adem Çalkin, 'AK Parti Hiçbir Projesini Yarim Birakmaz'

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, Kagizman Ögretmenevi’nin ihalesinin yapildigini, AK Parti’nin hiçbir isini yarim birakmadigini ve basladigi bir projeyi mutlaka bitirdigini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kars Milletvekili Inan Akgün Alp’in, "7 yil önce temeli atildi, 4 bakan degisti ama Ögretmenevi bitmedi. AK Parti Kars’a bitmeyen Ögretmenevi yapti" demesinin gerçegi yansitmadigini ifade eden Milletvekili Çalkin, “Biz Kagizman Ögretmenevi ihalesini zaten bitirmistik, ihaleye çikacak gün belliydi. Bugün ihaleye çikacagimiz isi bir öncesi günden ilan etmek, CHP’li Inan Alp vekile düstü” dedi.

CHP Kars Milletvekili Inan Akgün Alp’in AK Parti’nin hiçbir projeyi yarim birakmadigini çok iyi bildigine dikkat çeken Milletvekili Adem Çalkin, “Çalismalarimiz ve is takibimiz neticesinde ödenegini çikarmisiz, ihalesini yapiyoruz. Inan Alp beyde, kendi partisi de iyi bilir ki; AK Parti basladigi isi yarim birakmaz. Kagizman Ögretmenevini bitiriyoruz. Kagizman Ögretmenevi ihalesi yapilmistir. Yaklasik ihale bedeli 10 Milyon TL.’dir” diye konustu.

Milletvekili Adem Çalkin, Kagizman Ögretmenevi’nin Kagizman’a kazandirilmasinda emegi geçen 65. Hükümet Ulastirma, Denizcilik ve Haberlesme Bakani Ahmet Arslan ve önceki dönem milletvekili Yunus Kiliç’a da tesekkür etti.

Milletvekili Adem Çalkin ögretmen evinin Kagizman’a ve Kagizmanlilara hayirli, ugurlu olsun temennisinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile