Milletvekili Ali Turan, Zara ve Akıncılar'da Temaslarda Bulundu

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Zara ve Akıncılar ilçelerinde temaslarda bulundu.

Zara'da ilk olarak AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret eden Turan, partililerle bir araya geldi. Turan, Şerefiye Beldesi Belediye Başkanı Mahmut Yılmaz, İlçe Başkanı Cemalettin Temur, İl Genel Meclis Üyesi S. Ahmet Pala'dan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Zara Merkez Camisi'ndeki restorasyon çalışmalarını inceleyen Turan, Zara Şoförler ve Otomobilcileri Odası Başkanı Ömer Yanıkoğlu ve Zara Ziraat Odası Başkanı Zeki Şimşek'i ziyaret etti.

Zara Muhtarlar Derneği'ne geçen Turan, muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Turan, ilçedeki bir yerel gazeteyi de ziyaret ederek, basın mensuplarıyla sohbet etti.

Akıncılar ilçesinde de temaslarda bulunan Turan, ilçe esnafını ziyaret etti. Esnafla sohbet eden Turan, belediye çay bahçesinde vatandaşlara Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılması planlanan TOKİ konutları hakkında bilgi verdi.

Turan, Akıncılar Belediye Başkanlığı'nın çalışmaları doğrultusunda ilçenin Küşnetap ve Ciritbayırı mevkisinde bulunan hazine arazilerine toplam 300 konutun en kısa zamanda yapılacağını belirtti.

Milletvekili Turan, Akıncılar Kaymakamı Mehmet Fatih Yakınoğlu, Belediye Başkanı Mevlüt Albayrak ve AK Parti İlçe Başkanı Ali Ay ile de görüştü. Turan'a, ziyaretleri sırasında parti yöneticileri, belediye meclis üyeleri, daire amirleri, sivil toplum örgütlerinin başkanları eşlik etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile