Milletvekili Böhürler'den Büyüksehir'e KAYMEK Ve Spor AS Tesekkürü

Milletvekili Böhürler'den Büyüksehir'e KAYMEK Ve Spor AS Tesekkürü

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki egitim ve kültür kurulusu KAYMEK ile gelecegin sporcularini yetistiren Spor A.S. birimleri, takdir toplamaya devam ederken, KAYMEK Akademi Tesisi’ni ve Spor A.S. Yaz Okullari’ni ziyaret eden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler, Büyüksehir Belediyesi’ne bu hizmetlerden dolayi tesekkür etti.

Kentte, mesleki egitim ve kültür faaliyetlerinin lokomotifi konumunda olan ücretsiz hizmetleri ile ilgi gören KAYMEK, Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç’in sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciligi faaliyetleri kapsaminda takdir toplamaya devam ediyor.

Bu kapsamda, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler, AK Parti Kayseri Il Kadin Kollari Baskani Meral Kosar ile birlikte KAYMEK Akademi Tesisi’ni ziyaret etti.

Milletvekili Böhürler, kursiyerlere bu imkâni saglayan Büyüksehir Belediyesi’ne tesekkür ederken, Isletmeler ve Istirakler Daire Baskani Cenani Ayaydin’dan yapilan çalismalar hakkinda bilgiler aldi.

“Egitime ve Gelecege Yapilan Yatirim”

Siniflari ve atölyeleri gezen, kursiyerlerle sicak ve samimi sohbetler gerçeklestiren Böhürler, “KAYMEK kurslarinda hanimlar mesleki egitimden sanata, üretimden kisisel gelisime, teknolojiye kadar genis bir yelpazede kendilerini gelistiriyor. Egitime ve gelecege yapilan bu yatirim, Kayseri için büyük bir deger” diye konustu.

Milletvekili Böhürler, çocuklarin da KAYMEK Yaz Okullari’nda birbirinden zengin etkinliklerle yazi dolu dolu geçirdigini belirterek, “Sanattan spora, kisisel gelisimden kültürel faaliyetlere kadar genis bir yelpazede sunulan kurslar ve etkinliklerle hem egleniyor hem de ögreniyorlar” dedi.



“Gelecegin Sampiyonlari Siki Çalisiyor”

Öte yandan AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler, sporun ve sporcunun dostu faaliyetler ile Kayserililere sporu sevdiren Büyüksehir Belediyesi Spor A.S. tesislerini de ziyaret etti. Spor A.S. Genel Müdürü Ibrahim Somtas’tan yaz okullari hakkinda bilgiler de alan Milletvekili Böhürler, “Gelecegin sampiyonlari siki çalisiyor. Spor A.S. tesislerinde antrenman yapan genç kardeslerimizi ziyaret ettik” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile