Milletvekili Böhürler, Yazarlar Birligi Istisare Toplantisi'na Katildi

Milletvekili Böhürler, Yazarlar Birligi Istisare Toplantisi'na Katildi

Türkiye Yazarlar Birligi (TYB) Kayseri Subesi Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler ile tanisma ve istisare toplantisi gerçeklestirdi.

Gavremoglu Konagi’nda bulunan Hasene Vakfi binasinda gerçeklesen istisare toplantisina AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler’in yani sira, AK Parti Kayseri Il Kadin Kollari Baskani Meral Kosar, Türkiye Yazarlar Birligi Kayseri Sube Baskani Mehmet Hüsrevoglu ve yönetim kurulu üyeleri katildi.

Toplantida, TYB Kayseri Sube Baskani Mehmet Hüsrevoglu ve yönetim kurulu üyeleri, Yazarlar Birligi’nin Kayseri’de yürüttügü faaliyetlerle ilgili bilgiler verdi. Baskan Mehmet Hüsrevoglu, Türkiye Yazarlar Birligi Kayseri Subesi Yönetim Kurulu üyelerini tanitarak, bundan sonraki dönemde Kayseri’de düzenlemeyi planladiklari projelerle ilgili bilgiler verdi. Kayseri’de özellikle kültürel anlamda bir kisirlik yasandigini, kültür ve edebiyatin yeterli ilgiyi görmedigini bu ilgiyi artirmak için, sehrin çesitli kurumlarinin ortak hareket etmesi gerektiginin önemine deginen Hüsrevoglu, bu konuda da siyasilerden destek beklediklerinin altini çizdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayse Böhürler ise Türkiye Yazarlar Birligi Kayseri Subesi yönetimi ile tanismaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek, programlara elinden gelen destegi vermeye gayret edecegini belirtti.

Böhürler, Kayseri’de kültüre, edebiyata olan ilginin artirilmasinin önemli oldugunu bu konuda yapilacak projelere ellerinden gelen destegi vermeye gayrete edecegini ifade etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile