Milletvekili Çalkin Köpegin Saldirisi Sonucu Yaralanan Çocugu Ziyaret Etti

Milletvekili Çalkin Köpegin Saldirisi Sonucu Yaralanan Çocugu Ziyaret Etti

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, sokak köpeginin saldirarak yaraladigi çocugu evinde ziyaret etti.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, Kars merkez Halitpasa Mahallesi’nde sokak hayvanlarinin saldirisina ugrayan Siyar Munzur Türlü’yü ve ailesini ziyaret ederek, geçmis olsun dileklerini iletti. Milletvekili Çalkin, “Bu durum maalesef içimizi sizlatiyor. Gün geçmiyor ki yeni bir vaka ile karsi karsiya kalinmasin. Artik ülkemizde biz bu saldirilar, vakalar bitsin istiyoruz. Çocuklarimizin sokak köpekleri tarafindan saldiriya ugramasinin önüne geçmek için Hayvanlari Koruma Kanunu’nda degisiklik yaptik” dedi.

Çalkin, “Önümüzdeki yillarda toplumsal bir sorun haline gelen, ailelerimizi zor durumda birakan sokak hayvanlarinin islah edilmesi ile birlikte bu sorun da artik ortadan kalkacak. Millet olarak sokak hayvanlarinin saldirisina yavrularimizin ugramamasini istiyorsak, hep birlikte bu yasanin uygulanmasina destek vermemiz gerekmektedir” diye konustu.

Milletvekili Çalkin, Siyar Munzur Türlü’ye geçmis olsun dileklerini ileterek, vahim köpek saldirilarinin ülkemizde son bulmasi temennisinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile