Milletvekili Çalkin, Köylülerin Sorunlarini Dinledi

Milletvekili Çalkin, Köylülerin Sorunlarini Dinledi

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, Verimli köyünü ziyaret ederek köylülerin sorunlarini dinledi. Ziyaret sirasinda köylüler, tarim, altyapi ve saglik gibi çesitli konularda yasadiklari sikintilari dile getirdi.

Verimli köyünde köylülerle bir araya gelen Çalkin, köylülerin kendisine ilettigi sorunlari tek tek not alarak sorunlarin çözümü için ilgili kurumlari harekete geçirdi. Köylülerin yogun ilgi gösterdigi bulusmada, Çalkin, kendilerinin hizmetinde olduklarini belirtti.

Çalkin, “Köylülerimizle bir araya geldik. Sorunlarini, taleplerini dinledik. Çaylarini içtik, kendilerine misafirperverliklerinden dolayi tesekkür ediyorum. Kendilerinin her zaman yanindayiz. Amacimiz Kars’a hizmet etmek, bunun için gece gündüz çalisiyoruz” dedi.

Milletvekili köylerinde görmekten duyduklari memnuniyeti dile getiren vatandaslar, “Milletvekilimiz sag olsun her zaman yanimizda, ne sorunumuz olsa kendisine iletiyoruz. Sorunlarimizi kisa sürede çözüyor. Bizlerle ilgileniyor, bizlere deger veriyor, gerek Kars’ta, gerek Ankara’da çok rahat kendisine ulasiyoruz. Bizler kendisinden memnunuz. Allah razi olsun” diye konustular.

Milletvekili Adem Çalkin’in Verimli köyü ziyaretine Il Baskani Muammer Sancar, Merkez Ilçe Baskani Mehmet Nuri Kisli, Il Özel Idaresi Genel Sekreter Yardimcisi Osman Cengiz’de eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile