Milletvekili Çalkin, Selden Etkilenen Köyde Inceleme Yapti

Milletvekili Çalkin, Selden Etkilenen Köyde Inceleme Yapti

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çakin, selden zarar gören köyde bir takim incelemelerde bulundu. Çalkin, selden zarar gören vatandaslarin magduriyetlerinin kisa sürede giderilecegini belirtti.

Kars genelinde araliklarla etkili olan saganak yagmur, hayati olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sarikamis ilçesine bagli Basköy’de yagmurdan olumsuz etkilendi. Saganak yagmur sonrasi gelen sel ile dere yatagi tasan Basköy’de çok sayida ev ve ahir sel sularindan etkilendi.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, sel sularindan etkilenen Basköy’e gelerek burada inceleme yapti. Beraberindekilerle birlikte selden etkilenen vatandaslari ziyaret eden Çalkin, geçmis olsun dileklerini ileterek, selden zarar gören vatandaslarin magduriyetlerinin giderilecegini kaydetti.

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, “Öncelikle sizlere geçmis olsun, bizler buradayiz, devletimizin tüm imkanlari seferber edildi. Vatandaslarimizin yanindayiz. Sel baskini sonrasi ilgili kurumlar tarafindan hasar tespit çalismalari yapiliyor. Bizlerde bugün gedik yerinde inceleme yaptik. Allah bu tür afetlerden korusun. Insallah bir daha böyle bir durum yasamayiz” dedi.

Selin geldigi ilk günden itibaren ilgili birimlerim köyde çalismaya basladigina dikkat çeken Çalkin, dere yataginda çalisma yapildigini, bir takim önlemler alindigini sözlerine ekledi. Çalkin daha sonra bölgeden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile