Milletvekili Çalkin, Vatandaslarla Sohbet Etti, Sorunlarini Dinledi

Milletvekili Çalkin, Vatandaslarla Sohbet Etti, Sorunlarini Dinledi

AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, vatandaslarla bir araya geldi. Çalkin, vatandaslarla birlikte çay içerek sohbet etti.

Bir takim ziyaretlerde bulunmak üzere Kars’a gelen AK Parti Kars Milletvekili Adem Çalkin, kenttin en önemli tarihi ve kültürel yeri olan Bedesten Bölgesi’nde vatandaslarla bulustu. Vatandaslarin sorunlarini dinledi, çözüm önerilerini konustu.

Vatandaslarla birlikte çay içen Çalkin, Kars’a hizmet etmek için gece gündüz çalistiklarini belirtti.

Çalkin, Kars’a devam eden yatirimlarini yerinde gördügünü ve yatirimlarim tamamlanmasi için Ankara’da ilgili bakanliklarla görüstügünü vurguladi. Kars ve Karslilarin her seyin en güzeline layik oldugunu ifade eden Çalkin, vatandaslara kendisine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayi tesekkür etti.

Kars’in 3 milletvekili oldugunu, ancak 2 milletvekilin ne yaptiklarini bilmediklerini ifade eden vatandaslar, “Kars’in 3 milletvekili var, AK Parti, DEM Parti ve CHP ancak bu milletvekillerinin islerinin ne oldugunu bilmiyoruz. CHP milletvekili ve DEM milletvekili ne is yapiyor, Kars için neler yapiyor bilmiyoruz. Hadi CHP milletvekili arasi sira partisine ugramasa da Kars’a gelip gidiyor. Ya DEM Parti milletvekili o Kars için hiçbir sey yapmiyor. Baska islerle mesgul, Kars’in ne sorunu var. Karslilar ne istiyor. Umurda degil, zaten Karsli degil, Karsli olmayan birisi Kars’a ne yapabilir” diye konustular.

AK Parti iktidarlariyla Kars’a hizmetin geldigine dikkat çeken vatandaslar, “3 milletvekili var 1’i Kars için gece gündüz çalisiyor. AK Parti milletvekili Adem Çalkin, Kars’in sorunlarini, yatirimlari ve yeni projeler için çalisiyor. Biz kendisine tesekkür ediyoruz. Her türlü sorunumuzu kisa sürede çözüyor. Dügünümüz oluyor onu ariyoruz. Hastamiz oluyor, onu ariyoruz. Sikintimiz oluyor onu ariyoruz. Allah razi olsun, bizleri hiçbir zaman geri çevirmedi” dediler.

Öte yandan Bedesten Bölgesi’nde bulunan vatandaslarla tek tek ilgilenen Milletvekili Adem Çalkin, daha sonra bölgeden ayrildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile