Milletvekili Cumur: Vakfıkebir'e modern yeni bir hastane yapılıyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Vakfıkebir ilçesinde daha modern yeni bir hastane yapıldığını belirtti.

Vakfıkebir'de düzenlenen bayram

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur, Vakfıkebir ilçesinde daha modern yeni bir hastane yapıldığını belirtti.

Vakfıkebir'de düzenlenen bayramlaşma törenlerinde protokol ve halk kucaklaştı. Vakfıkebir Öğretmenevi'ndeki bayramlaşma törenine katılan Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy, yaptığı konuşmada, bayramın milli birlik ve beraberliğe katkısına dikkat çekerek, "Bunun sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz. Vakfıkebir ilçemizde üç aydır görev yapıyorum. İlçemiz için el ele vererek kalkınması için güzel hizmetlere imza atmak istiyoruz. Herkese iyi bayramlar diliyorum." dedi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Mustafa Cumur da konuşmasında, Vakfıkebir'e daha modern bir hastane yapıldığana işaret ederek, "Yeni binayı yapıp taşıyacağız. Eski binayı yıkacağız ve sıfırdan yeni binaya ekleyeceğiz. Yatak sayımız da artmış olacak." diye konuştu.

Ayrıca, TUREM'le ilgili bir kamulaştırma çalışmaları olduğunu belirten Milletvekili Cumur, "Onu hallettik, bu yıl programa koydurduk, önümüzdeki yıl mutlaka yapımına başlamak istiyoruz. Gençlik Merkezimiz ihale aşamasında. Bu ara yoğunlaştığımız konulardan bir tanesi de Vakfıkebir-Tonya duble yolu çalışması. Bu konuda hem Vakfıkebir hem de Tonya'dan ciddi talep var. İnşallah bu yıl programa koydurmak için uğraş vereceğiz. Artık arkaya doğru ilçemizi büyütmek zorundayız. 2011 yılında ilk kazmayı vurarak çalışmaya başlamak istiyoruz. OSB için 4 trilyon bir para gönderildi. Eksik olan kısmını da yıl sonuna kadar tamamlayacağız. Vakfıkebir'de bu güzel projeleri hayata geçirdiğimizde daha farklı olacak. Bu vesile ile bayramınızı tebrik ediyor, ailelerinizle beraber mutlu geçirmenizi temenni ediyorum." şeklinde konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile