Milletvekili Öz, Kula'da Ziyaretlerde Bulundu

Milletvekili Öz, Kula'da Ziyaretlerde Bulundu

CHP Manisa Milletvekili Sakine Öz, Kula Meslek Yüksek Okulu ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Milletvekili Öz; ziyaretinin nedenini üniversitede yapılan çalışmaları yerinde görmek olduğunu ifade ederken, Kula Meslek Yüksek Okulu'nun ve bağlı bulunduğu Celal Bayar Üniversitesi'nin her geçen gün büyüdüğünü, Manisa’nın göz bebeği bir eğitim kurumu haline geldiğini söyledi.

Sakine Öz, "Bugün her zamanki gibi göz bebeğimiz olan, her geçen gün öğrencilerine yenilerini katan üniversitemizin sorunlarını dinlemek yerinde yapılanları görmek üzere Müdür Yrd. Doc. Dr. M.Salih Yavuzer’i ziyaret ettik. Üniversitemiz bizim her şeyimiz. Uzakta da olsa temasımızı devam ettiriyoruz. Sayın Yavuzer’in çalışmalarını biliyoruz. Bir de yerinde görmek istedik. Buradan mezun olacak öğrencilerimizin ülkemize hayırlı birer vatandaş olmasını, ülke geleceğine katkı sağlamasını temenni ediyoruz" dedi.

Yrd Doc. Dr. Yavuzer ise, ziyaretten dolayı çok mutlu olduğunu, yapılan çalışmaların bu ziyaretlerle görülmesinin kendilerini sevindirdiğini ifade etti.

CHP Manisa Milletvekilleri Sakine Öz, İl Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan’ı da makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Çarpan’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Öz, "Eğitim en önemsediğimiz konuların başında gelmektedir. İyi eğitim almış nesillerin yetişmesi için her türlü imkan seferber edilmeli” diye konuştu.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Çarpan da, ziyaretinden dolayı Öz’e teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile