Milletvekili Uygur Genel Baskan Yardimcisi Oldu

Milletvekili Uygur Genel Baskan Yardimcisi Oldu

AK Parti Balikesir Milletvekili, MKYK Üyesi Belgin Uygur genel baskan yardimciligina getirildi. AK Parti Grup Baskanvekili Mahir Ünal’in görevinden azlini istemesinin ardindan bu göreve getirilen Özlem Zengin’den bosalan Sivil Toplum ve Halkla Iliskilerden sorumlu genel baskan yardimciligina Balikesir Milletvekili Belgin Uygur’un atamasi yapildi.



Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in takdirleriyle Sivil Toplum ve Halkla Iliskilerden sorumlu Genel Baskan Yardimciligina atanan AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, kendisini bu göreve layik gören parti yönetimine tesekkür etti.

Uygur: "Rabbim utandirmasin"

AK Parti Balikesir Milletvekili ve Sivil Toplum, Halkla Iliskilerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Belgin Uygur, “Tensipleri ile sahsimi AK Parti Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler Genel Baskan Yardimciligi göreviyle onurlandiran Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a, MYK Üyelerimize tesekkür ediyor, bu kutlu görevi AK Partimize, aziz milletimize layik olarak yapabilmek için Cenab-i Hak’tan yardim diliyorum. Allah-ü Teâla; Genel Baskanimiz, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’a, aziz milletimize ve bu kutlu davada birlikte yürüdügüm yol arkadaslarima karsi bizleri mahcup etmesin” açiklamasinda bulundu.

Il Baskani Basaran: “Basarilar diliyoruz”

AK Parti Milletvekili Belgin Uygur’un Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler Genel Baskan Yardimciligi görevine getirilmesinin ardindan baska AK Parti Il Baskani Ekrem Basaran olmak üzere, AK Parti milletvekilleri, Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz, ilçe belediye baskani ve partililer sosyal medya üzerinden kutlama mesajlari yayinladi. Il Baskani Ekrem Basaran, “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in takdirleriyle Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler’den sorumlu Genel Baskan Yardimciligi görevine getirilen Milletvekilimiz Belgin Uygur’u tebrik ediyor, yeni görevinde kolayliklar ve basarilar diliyoruz” temennisinde bulundu.

Yücel Yilmaz’da kutlayan isim oldu

Büyüksehir Belediye Baskani Yücel Yilmaz ise sosyal medyadan yaptigi paylasimda, “Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in tensipleriyle Sivil Toplum ve Halkla Iliskiler’den sorumlu Genel Baskan Yardimciligi görevine getirilen Milletvekilimiz Belgin Uygur’u gönülden tebrik ediyor; basarilar diliyorum” diyerek Belgin Uygur’un yeni görevini kutladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile