Minik Ögrenciler Kent Müzesi'ni Ziyaret Etti

Minik Ögrenciler Kent Müzesi'ni Ziyaret Etti

Turgutlu Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi’nin minik ögrencileri Müzeler Haftasi dolayisiyla Turgutlu Kent Müzesi’ni ziyaret etti.

Turgutlu Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügüne bagli olarak çalismalarini sürdüren Turgutlu Kent Müzesi, Müzeler Haftasi dolayisiyla minik misafirlerini konuk etti. Turgutlu Belediyesi bünyesinde okul öncesi egitimi ve üç ögün beslenme programini ücretsiz vererek Türkiye’de bir ilke imza atilan Mustafa Kemal Mahallesi Çocuk Kültür Sanat Merkezi ögrencileri, Turgutlu’nun tarihe açilan kapisi olan Kent Müzesi’ne ziyaret gerçeklestirdi. Müzeyi yakindan görme firsati bulan minik ögrenciler, kent tarihi ile ilgili merak ettikleri sorulari Kent Müzesi Sorumlusu Mehmet Gökyayla’ya sorarak bilgiler aldi.

Kent Müzesi’ne anlamli hediye

Yapilan ziyaret sonunda ise Çocuk Kültür Sanat Merkezi ögrencileri kendi hazirladiklari hediyeyi müze çalisanlarina hediye etti.

Turgutlu Belediye Baskani Çetin Akin, “Çocuk Kültür Sanat Merkezi’mizde düzenledigimiz etkinliklerle fark olusturmaya devam ediyoruz. Müzeler Haftasi münasebetiyle Çocuk Kültür Sanat Merkezimizde egitim gören ögrencilerimiz için özel bir program hazirladik. Çocuklarimiz hem Kent Müzemizi gördü hem de tarih bilincini de asiladik. Bu vesileyle Kent Müzemizde çalisan arkadaslarimiz basta olmak üzere tüm vatandaslarimizin Müzeler Haftasi’ni kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile