Modifiye Tutkunlari, Sehitkamil'de Bir Araya Geliyor

Modifiye Tutkunlari, Sehitkamil'de Bir Araya Geliyor

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, seçim öncesi verdigi bir sözü daha yerine getiriyor. Ilk kez düzenlenecek olan “Modifiye Fest 2024” organizasyonuyla modifiye araç sahipleri ve meraklilari bir araya gelecek.

Sehitkamil Belediyesi, “Modifiye Fest 2024” ile bu yazin en iddiali ve renkli etkinliklerinden birine ev sahipligi yapmaya hazirlaniyor. Sehitkamil’de, özellikle modifiye araç tutkunlari için heyecan verici bu büyük organizasyon, 24-25 Agustos 2024 tarihlerinde, Ortadogu Fuar Merkezi’nde gerçeklestirilecek.

Modifiye Fest 2024, 30 Agustos Zafer Bayrami etkinlikleri kapsaminda düzenlenerek, bu anlamli haftaya renk katacak. Modifiye araçlar için adeta bir sölen haline gelecek olan festival, ilgi çekici gösterileri ve zengin içerigiyle tüm otomobil meraklilarini agirlayacak.

Festival kapsaminda sahne alacak isimler de etkinligin coskusunu daha da artiracak. Mustafa Yassi’nin sunumuyla baslayacak olan programda, DJ Janti ve DJ Alita müzik performanslariyla katilimcilara keyifli anlar yasatacak. Ayrica, Türk rap müziginin güçlü seslerinden Yener Çevik, festivalde sahne alarak hayranlariyla bulusacak. Orçun Çikmaz ve Yagmur Ercan da performanslariyla festivalin müzik ve eglence dozunu zirveye tasiyacak isimler arasinda yer alacak.

“Desteklerini gönülden hissettigim”

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz, festival öncesi yaptigi açiklamada, “Söz verdigimiz gibi modifiyeli araçlar bir araya geliyor. Seçim öncesi desteklerini gönülden hissettigim modifiyeli araç tutkunlari bu festivalde kendilerini gösterecekler” ifadeleriyle modifiye araç sahiplerine olan destegini bir kez daha vurguladi.

“Gençlerin ilgisini destekleyecek”

Baskan Yilmaz, modifiye tutkusunun, özellikle gençler arasinda büyük bir ilgi gördügünü belirterek, bu tür etkinliklerle gençlere yeni alanlar açmayi ve onlarin ilgilerini desteklemeyi amaçladiklarini ifade etti.

Ayrica, bu festivalin Sehitkamil’de modifiye kültürünü daha da yayginlastiracagini ve ilçenin kültürel dokusuna önemli bir katki saglayacagini da sözlerine ekledi.

Unutulmaz bir deneyim yasanacak

Modifiye Fest 2024, sadece araç tutkunlarina degil, tüm ailelere hitap eden bir etkinlik olarak planlaniyor. Otomobil gösterilerinin yani sira çesitli yarismalar, modifiye araç sergileri ve eglenceli aktivitelerle dolu dolu geçecek 2 gün boyunca, ziyaretçiler unutulmaz bir deneyim yasayacaklar.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile