Muğla'da Kaza Açıklaması 3 Yaralı

Muğla'da Kaza Açıklaması 3 Yaralı

Muğla’da sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında araç sürücüsü ile birlikte 3 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Uğur Mumcu Bulvarı Sanayi kavşağı istikametinde seyir halinde olan Berat Bakılan (23) yönetimindeki 48 DM 622 plakalı otomobil sürücüsü sanayi kavşağına geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önündeki kamyonete, ardından kavşaktaki elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada, araç sürücüsü Berat Bakılan, Melis Olçar (20) ve Osman Karadağ (23) yaralandı. Yaralılar 112 ekipleri tarafından Muğla Sıtkı Koçman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralılardan Osman Karadağ’ın durumu ciddiyetini korurken, yoğun bakım ünitesinde tedavisine devam ediliyor. Melis Olçar ve Berat Bakılan ise ayakta tedavileri yapıldı.

Kaza sonrası Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı kaza kırım ekipleri araç içinde sıkışan sürücüyü kurtardı. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile