Muhtardan Nemrut Dağında Yemek İkramı

Muhtardan Nemrut Dağında Yemek İkramı

Adıyaman’ın Sincik ilçesine bağlı Subaşı köyünün Muhtarı Yusuf Ziya Yıldırım Nemrut Dağında yemek verdi.


Nemrut Dağı Güneş Oteli’nde verilen yemeğe Sincik Kaymakamı Bülent Güven, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ufuk Erikli, Emniyet Amiri Başkomiser Barış Şengül, Özel İdare Müdürü Ali Ayaz, Mal Müdiresi Canan Barutçu, Yazı İşleri Müdürü Ramazan Turan, İlçe Müftüsü Mehmet Taşdelen, Milli Eğitim Müdürvekili Hüseyin Meriç, Vakıf Müdürü Ali Aktaş, Tarım Müdürü Ziya Yıldırım, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abuzer Karakuş, Tapu Sicil Müdürü Murat Subaşı, Memur-Sen İlçe Başkanı Nevzat Yiğit, İşadamı Osman Yıldırım, okul müdürleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Sincik Kaymakamı Bülent Güven, bir kaymakam olarak çok şanslı olduğunu belirterek şöyle konuştu: "Böyle mesai arkadaşlarım var, böyle kurum amirlerim var, böyle muhtarlarım var. 9 aydır buradayım hep birlikte güzel işler yaptık, inşallah Sincik için daha güzel şeyler olacak. Allah'ın izniyle, sizlerden tek isteğim ilçemizin daha güzel yerlere gelmesi için gecenizi gündüzünüze katarak çalışmanız. Burada bir araya gelmemizi sağlayan değerli muhtarıma bizleri misafir ettiği için teşekkür ediyorum.”
Subaşı Köyü Muhtarı Yusuf Ziya Yıldırım da, Kaymakam Bülent Güven başta olmak üzere yemek davetine katılan tüm katılımcılara teşekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile