Muhtarlar Günü Türkülerde Kutlandi

Muhtarlar Günü Türkülerde Kutlandi

Adana’nin merkez Çukurova ilçesine bagli mahalle muhtarlarinin ”Muhtarlar Günü” kutlamasina katilan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, ”Sizler bizim gönüllü temsilcilerimizsiniz. Kalan bir buçuk yili da basariyla geçirmeyi umuyorum” dedi.

Baro Tesislerinde yapilan kutlamaya Çukurova’ya bagli mahalle muhtarlari katildi.

Baskan Çetin, muhtarlarin israrini kiramadi ve türkü söyledi.



Muhtarlara hitap eden Baskan Soner Çetin, “Hep beraber çalistik çabaladik Çukurova ilçemizin önemli bir sorunu kalmadi. Günü birlik sorun disinda hiç sorun kalmayacak. Hiçbir zaman bahanelerin arkasina siginmadim, hiç sikayet etmedim, isçimizi magdur etmedik en iyi maasi vermeye çalistik. Esnafimizi da magdur etmiyoruz. Onlara da borçlarimizi tikir tikir ödüyoruz. Borcumuzu sifirladik, mali disiplini sagladik ve artiya geçtik. Çukurova Belediyesi bu açidan Türkiye’deki ender belediyelerden biridir” dedi.

Muhtarlarin belediyenin gönüllü temsilcileri oldugunu belirten Çetin, “Sizlerin destegine her zamankinden daha fazla ihtiyacimiz var. Bizi yönlendirin, müdürlerimizle irtibatta olun. Size bir sorunla ilgili, çözüm önerisi ile bir hemsehrimiz basvurdugunda bize iletin. Her Cuma Halk Günü yapmaya basladik, oraya da gelin, vatandasi da yönlendirin. Orada aninda talimat veririz ve o isi hallederiz. El ele yol arkadasligimiz devam edecek. Kalan 1 buçuk yili da birlikte basariyla tamamlayacagiz. Gününüz kutlu olsun” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile