Muhtarlara Tesekkür Belgesi Verildi

Muhtarlara Tesekkür Belgesi Verildi

Dilovasi Kaymakami Metin Kubilay ve Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, muhtarlara basarili çalismalarindan dolayi tesekkür belgesi takdim etti.

Belge takdim töreninde konusan Dilovasi Belediye Baskani Hamza Sayir, "Halkin gözü, kulagi olan, devletimizin tüm birimleriyle irtibat halinde olup vatandaslarimizin sorunlarinin çözümü noktasinda 24 saat vatandaslarimizin hizmetinde olan muhtarlarimiz bizim içinde çok önemlidir. Göreve geldigimiz günden bu yana sürekli diyalog halinde, ortak akilla ilçemizin sorunlarina, vatandaslarimizin dertlerine derman olmaya çalisiyoruz. Devlet bilinciyle ve görev askiyla çalisan tüm muhtarlarimizi tebrik ediyor, Muhtarlar Gününü kutluyorum" dedi.



"Muhtarlar bizim en yakin çalisma arkadaslarimizdandir"

Muhtarlarin önemli bir görev üstlendigini belirten Dilovasi Kaymakami Metin Kubilay ise "Yeri geldiginde fedakarca çalisan, ailesinden, sagligindan maddi imkanlarindan özveride bulunan muhtarlarimiz bizim içinde, vatandaslarimiz içinde oldukça önemlidir. Muhtarlar bizim en yakin çalisma arkadaslarimizdandir. Ilçemizin gelisiminde emeklerinin çok fazla oldugunu görmekteyim. Insallah hep beraber ilçemizi daha ileriye tasiyacagiz. Ilçemizde yapilan tüm projelerde yanimizda olmaya çalistiklarina sahidim. Basarimizin bir parçasi olan muhtarlarimizin destegi ile basarilarimiz daha da artacaktir. Muhtarlarimizla sikintilarimizi paylasarak azaltacagiz, sevinçlerimizi de paylasarak çogaltmaya devam edecegiz. Amacimiz; vatandasimiza daha iyi bir gelecek sunmak, yasadigimiz kenti de marka bir kent haline getirmektir" diye konustu.

Konusmalarin ardindan Kaymakam Kubilay ve Baskan Sayir, tüm muhtarlara basarili çalismalarindan dolayi tesekkür belgesi takdim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile