Murat Köse'ye Öğrencilerden Ziyaret

75

75.Yıl Murat Köse İlköğretim Okulu Müdürü Murat Samıkıran, Müdür Yardımcısı İsmail Özen, öğretmen Fisun Çakar, Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Emin Turan ve bir grup öğrenci işadamı Murat Köse'ye yeni eğitim-öğretim yılı nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulundu.
Okul Müdürü Murat Samıkıran ziyarette yaptığı konuşmada 75. Yıl Murat Köse İlköğretim Okulu'nun büyük bir aile olduğunu kaydederek, "Yeni bir döneme başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Her yıl geleneksel olarak da okullarımızın açıldığı ilk hafta okulumuzun kurucusu ve hamisi olan Murat Köse'yi de ziyaret ediyoruz. İlçemize böyle güzel bir okul kazandırdığı ve bize her zaman yaptığı maddi ve manevi yardımlarından ötürü kendisine öğretmenlerim, öğrencilerim ve okulum adına teşekkürlerimizi sunup şükran duygularımızı iletmeye geldik. İlçemizin ve bölgemizin en güzel ve en başarılı okullarından biri durumundaki bu okulumuzun bundan sonrada bu başarının devam edeceğini ifade etmek istiyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Öğrenciler de çeşitli konularda işadamı Murat Köse'ye sorular yöneltirken; soruları tek tek cevaplayan işadamı Murat Köse, okul yöneticileri ve öğrencilerinin kendilerine yaptıkları bu anlamlı ziyaretten çok mutlu olduğunu söyledi. Köse, 75.Yıl Murat Köse İlköğretim Okulunun yakalamış olduğu bu başarının daha fazlasına layık olduğunu belirerek, "Okulumuz her yönü ile bunu başarabilecek kapasitede bir okul. Elimizden geldiğince gücümüz yettiği ölçüde, çalışıp kazandığımız sürece bu ilim irfan yuvalarına her anlamda yardım etmek, çocuklarımızın iyi okullarda çok daha iyi şartlar altında eğitim ve öğretim görmeleri bizim için gurur vesilesidir. Ancak sadece bir benim veya birkaç yardım sever iş adamının desteklemesiyle bu mümkün değil. Her gün artan öğrenci sayısı, okulların kapasitesinin yetmemesi ve öğretmen açığının bir türlü kapanamaması bizleri düşündürüp bir o kadar da üzüyor. Burada yerel yöneticilerin özellikle belediyelerin ve belediye başkanlarının okullarımıza verdikleri bahçe ve çevre düzenlemeleri gibi desteklerinin maalesef yetersiz kaldığını görmekteyiz. Belediyelerimizin bu gibi sosyal işleri bütün okullarımıza yayıp daha fazla hizmet götürmesini diliyorum. Ayrıca maddi durumu iyi olan bütün vatandaşlarımızın da devlet-millet işbirliği ile okullarımıza maddi anlamda yardım ve destek olmaları gerektiğine inanıyorum" şeklinde konuştu.
İş hayatında çeşitli engelleri azimle, kararlılıkla aştığını da vurgulayan Köse, öğrencilere bu konuda çeşitli öğütler verdi. Hayırsever işadamı Murat Köse daha sonra Okul Müdürü Murat Samıkıran, Müdür Yardımcısı İsmail Özen, öğretmen Fisun Çakar, Okul Öğrenci Meclisi Başkanı Emin Turan ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile