Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan'a acımıyorum

CNN Türk ekranlarında yayınlanan beşN birK isimli programın dün geceki bölümüne Perihan Mağden konuk oldu.

Program sunucusu Cüneyt Özdemir'in sorularını yanıtlayan Perihan Mağden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sivri dili ile tanınan Mağden'e tutuklulukları devam eden Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan soruldu. Bu soru üzerine konuyla ilgili düşüncelerini aktarmaya başlayan Mağden, konuşmaya Ergenekon'un çıkış noktasından başladı.

BİZE ANA AVRAT KÜFÜR ETTİLER

Vicdani ret mahkemesinin basıldığını ve Sultanahmet adliyesinde kıstırıldıklarını belirten Mağden, "Oktay Yıldırım benim vicdani ret mahkememi basanlardan biriydi. Sevgi Erenerol öyle, Kemal Kerinçsiz öyle. Geldiler ve Şehit Anneleri bilmem ne Pakize Akbaba diye hanım var o elinde hoparlörle ana avrat 2 saat boyunca bana ve çok sevdiğim arkadaşlarıma  küfür edildi. Sultanahmet Adliyesi'nin 3. katında kitlenin gösteri hakkı olarak kimsenin sesi çıkmadı" diye konuştu.

MUSTAFA BALBAY VE TUNCAY ÖZKAN'A ACIMIYORUM

Ergenekon soruşturmasının Oktay Yıldırım'ın evinde bulunana bomba ile başladığını belirten Mağden, "Ben Ergenekon meselesinde tarafım. Mustafa Balbay ve Tuncay Özkan içerde haksız yere tutuluyor diye düşünmüyorum. Hiç bir şekilde demokratik haklarının ihlal edildiğini düşünmüyorum. Hiç bir şekilde onlara acımıyorum ve onlar için imza da vermem" dedi.

İŞTE O ANLAR
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile