Narkopolis, Bir Gecede 35 Bin Kisiyi Bagimlilikla Mücadele Konusunda Bilgilendirdi

Narkopolis, Bir Gecede 35 Bin Kisiyi Bagimlilikla Mücadele Konusunda Bilgilendirdi

Tekirdag’da Narkotik Subesi ekipleri, 29 Ekim kutlamalari kapsaminda düzenlenen konserler öncesinde 35 bin kisiyi bagimlilikla mücadele konusunda bilgilendirdi.



Tekirdag Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerince uyusturucu ile mücadelede farkindalik olusturmak amaciyla TUBIM faaliyetleri kapsaminda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayrami kutlama etkinliklerinde, Süleymanpasa, Çorlu, Çerkezköy, Kapakli, Muratli, Sarköy ilçelerinde düzenlenen, yaklasik 35 bin kisinin katildigi halk konserleri öncesinde, sahnede kurulu görüntü sistemlerinde "Iki Ekmek" film sunumu ve uyuma projesi tanitimi yapildi. Konserlerde brosür dagitilarak farkindalik olusturuldu. Tekirdag Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Subesi ekiplerinin, il genelinde uyusturucu ve bagimlilikla mücadelenin her alanda kararlilikla devam edecegi vurgulandi.

TUBIM’in faaliyetleri

Türkiye Uyusturucu ve Uyusturucu Bagimliligi Izleme Merkezi (TUBIM), Narkolog ve Narko Rehber egitimi alan polislerin görev yaptigi büro amirlikleri uyusturucuyla mücadele alaninda hayata geçirilen proje ve faaliyetleri takip eden birimdir. Ilgili büro amirlikleri uyusturucuyla mücadelenin çok yönlü ve bütüncül bir sekilde yürütülmesi ve alanda etkinligin arttirilmasi amaciyla hayata geçirilen Narko Rehber, Narkolog, Narko Nokta, Narko Tir ve Narko Yarisma gibi proje ve faaliyetlerin yani sira uyusturucu maddelerin arziyla mücadele konusunda yerel projelere imza atarak, bagimlilikla mücadele kapsaminda bilgilendirme faaliyetlerinde bulunan birimdir.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile