Nazilli Belediyesi, Kozdere'de Üç Ayri Çalisma Yürütüyor

Nazilli Belediyesi, Kozdere'de Üç Ayri Çalisma Yürütüyor

Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Kozdere Mahallesi’nde bulunan iki farkli noktada istinat duvari ile güçlendirme çalismasi yaparak yol yenileme islemlerine basladi.

Nazilli Belediyesi ekipleri, kirsal mahallelerde yogun yagislar nedeniyle olusabilecek can ve mal kaybinin önüne geçmek için istinat duvari ile güçlendirme çalismalarina devam ediyor.

Son olarak Kozdere Mahallesi’ndeki 2 farkli noktada çalisma yapan ekipler, toplam bin 500 metreküp istinat duvari insa etti.

Desteklerinden dolayi Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan’a tesekkür eden Mahalle Muhtari Ahmet Güler; “ Mezarligimizin çevresinde istinat duvarimiz yapildi. Ayni zamanda köy içinde yer alan 180 metre uzunluk ve 4 metre yükseklikteki yolumuzda da güçlendirme islemlerimizi tamamladik. Istinat duvarlarimizin yani sira bu bölgede yaklasik bin 200 metrekarelik alana parke tasi dösemesi için stabilize çalismalarimiz da baslatildi. Yakin zamanda parke dösemesine baslanacak. Sahsim ve mahallem adina baskanimiza ve tüm ekibine tesekkür ediyor, çalismalarinin devamini diliyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile