Nergiz Açıklaması 'Sevginiz Bir Ağaç Gibi Kök Salsın'

Nergiz Açıklaması 'Sevginiz Bir Ağaç Gibi Kök Salsın'

TEMA Milas Temsilcisi Mehmet Nergiz, TEMA Vakfı’nın çiçekler, yapraklar, laleler, kuşlar ve orman gibi çeşitleri bulunan TEMA Nikah Ürünlerini, “Sevginiz bir ağaç gibi kök salsın” konseptiyle çiftlerin beğenisine sunduğunu duyurdu.

TEMA Vakfı, İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ‘Evlilik Dünyası Evlilik Hazırlıkları Fuarı’ gerçekleştirdi. TEMA Vakfı’nın fuarda TEMA Nikah Ürünleri ile tek STK olarak yer aldığına dikkat çeken TEMA Milas Temsilcisi Mehmet Nergiz, “Sevginiz bir ağaç gibi kök salsın” konseptiyle çiftlere sunulan ürünler hakkında bilgi verdi.

“TEMA Vakfı; çiçekler, yapraklar, laleler, kuşlar ve orman gibi çeşitleri bulunan TEMA Nikah Ürünlerini, “Sevginiz bir ağaç gibi kök salsın” konseptiyle çiftlerin beğenisine sunuyor. TEMA Nikah Ürünleri; davetiye, nikah kartı, ahşap magnet, ahşap kitap ayracı gibi ürünlerden oluşuyor. Ürünlerde kullanılan ağaç malzemenin tamamı sürdürülebilir orman yönetim ilkelerine göre yönetilen FSC sertifikasına sahip ormanlardan geliyor. FSC sertifikasına sahip ormanlarda ekosistem bütünlüğü, ağaç varlığı ve biyolojik çeşitlilik korunuyor.” diyen Nergiz, “Evlenirken doğaya da bir armağan verin” diyerek çiftlere seslendi.

TEMA Nikah Ürünleri’ni tercih eden çiftlerin, TEMA Vakfı’nın tüm Türkiye genelinde yürüttüğü çalışmalara kaynak sağlamış olduğunu belirten Nergiz, “Bu kapsamda TEMA Vakfı’nın doğa eğitimleri, hukuksal ve yerel savunuculuk çalışmaları, doğal varlıkları ve biyoçeşitliliği koruma çalışmaları, kırsal kalkınma projeleri, bilimsel temelli doğa araştırmalarının hayata geçirilmesi gibi faaliyetlere destek sağlanıyor. Evlenirken, doğaya da bir armağan vermek isteyen çiftleri, TEMA Nikah Ürünleri’ni kullanmaya davet ediyoruz. Farklı tasarımlarımız için tema.org.tr internet sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bilgi ve sipariş için: nikahurunleri@tema.org.tr / (212) 291 90 90 / 157 arayabilirsiniz.” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile