Oda Ve Borsa Başkanları Kumluca'da Bir Araya Geldi

ANTALYA – Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ve ilçelerde faaliyette bulunan Ticaret Odası ve Ticaret Borsası başkanları, Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) başkanlığının ev sahipliğinde bir araya geldi.

Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KUTSO) ev sahipliğinde bir araya gelen Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALSO) Başkanı Mehmet Şahin, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, Kumluca Ticaret Borsası (KUTBO) Başkanı Fatih Durdaş ortak değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Toplantıda konuşan Kumluca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Murat Hüdavendigar Günay, oda ve borsa yönetimleri olarak Antalya ve bölgesinde ekonomi ve iş dünyasındaki gelişmeleri ele almak, yapılan faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bir araya geldiklerini söyledi.

Bu tür toplantıların birlik, beraberlik ve motivasyon kazanılması adına önemli olduğunu ifade eden Günay, her geçen gün zorlukların arttığı iş dünyasında ekonomik kazanımların arttırılması, bölge ve ülke ekonomisine sağlanacak katma değerlerin ortaya konulması için çalıştıklarını belirtti.

Oda ve borsaların yönetim kurulu başkanlarını faaliyetlerini değerlendirmelerin ardından, misafir oda ve borsa başkanları Kumluca Ticaret ve Sanayi Odasının devam eden yeni hizmet binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile