Ögümsögüt Sakinlerinden Yilmaz'a Yogun Ilgi

Ögümsögüt Sakinlerinden Yilmaz'a Yogun Ilgi

Ögümsögüt Mahallesi ziyaretinde konusan Baskan Umut Yilmaz, “Dedikodular artik tutmuyor ve birakilmali. Su ana kadar 150 ton gida paketi dagittik. Ben, bu gida paketlerini dagitirken övünmüyorum, aksine üzülüyorum” dedi.

Sehitkamil Belediye Baskani Umut Yilmaz’in gerçeklestirdigi mahalle ziyaretleri, halkla birebir iletisim kurma ve sorunlari yerinde tespit etme açisindan büyük önem tasiyor. Baskan Umut Yilmaz, göreve geldigi günden bu yana sik sik gerçeklestirdigi mahalle ziyaretleri kapsaminda bu kez Ögümsögüt Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Baskan Yilmaz, mahalle halkinin yogun ilgisi ve samimi karsilamasi esliginde gerçeklesen ziyarette, vatandaslarin sorunlarini dinleyip taleplerini not aldi.

“Hiç bu kadar kalabalikla karsilanan bir siyasi olmadi”

Ziyaret sirasinda konusan Ögümsögüt Mahalle Muhtari Ökkes Dasgin, Baskan Yilmaz’a minnettar olduklarini dile getirerek, “Baskanim, size öncelikle çok tesekkür ediyorum. Ögümsögüt Mahallesinde bugüne kadar hiç bu kadar kalabalikla karsilanan bir siyasi olmadi” seklinde konustu.

“Bu dedikodular artik tutmuyor”

Baskan Yilmaz, mahalle sakinlerine hitaben yaptigi konusmada, hakkinda yayilan bazi asilsiz dedikodulara da degindi. Hizmet odakli bir anlayisla çalistigini ve halkin refahi için her zaman dogru olani yapmaya devam edecegini vurgulayan Yilmaz, “Yeni bir belediye baskaniyim. Hakkimda, bir camiyi bakima aliyoruz, hemen bir laf duyuyorum ki ‘Kuran kursunu kapatmis.’ deniliyor. Minareyi bakima aliyoruz, boya yapacagiz, ‘Camiyi kapatmis.’ diyorlar. Ancak ben, köylü bir adamim. Sülalem, babaannem, dedem, amcalarim, yengem, halam; haci bir aileden geliyorum. Bu dedikodular artik tutmuyor ve birakilmali” dedi.

“Evine 1 tane ekmek götürebilirsek ne mutlu bize”

Baskan Yilmaz, konusmasinin devaminda Sehitkamil Belediyesinin yürüttügü sosyal yardimlar hakkinda bilgi vererek, toplumun dezavantajli kesimlerine yönelik yapilan çalismalardan söz ederek, “Su ana kadar 150 ton gida paketi dagittik. Ben bu gida paketlerini dagitirken övünmüyorum, aksine üzülüyorum. Adam evlenmis, asgari ücretle geçinmekte zorlaniyor. Bu gencin evine 1 tane ekmek götürebilirsek ne mutlu bize. Burada 3 belediye baskaniyiz. 3 belediye baskaninin, ‘Ben daha iyi yaparim.’ diye yarismasi lazim” Ifadelerine yer verdi.

“Taleplerinizi yazili olarak iletin”

Ziyaret boyunca vatandaslarin sorunlarini dinleyen ve çözüm önerilerini sunan Baskan Yilmaz, mahalle sakinlerine sorunlarini ve taleplerini yazili olarak belediyeye iletmeleri gerektigini hatirlatti. Yazili iletisimin sorunlarin çözümünde daha etkili oldugunu dile getiren Baskan Umut Yilmaz, “Bana lütfen sorunlariniz varsa iletin. Söz uçar yazi kalir. Bana bir sey söylediginiz zaman, yazi ile belediyeye sunun” diye konustu.

Yilmaz, halkin her türlü talebine ve sorununa kulak verdiklerini, ancak resmi yollardan iletilen taleplerin daha hizli ve etkili bir sekilde degerlendirilecegini ifade etti.

Bu tür ziyaretlerin devam edecegini ifade eden Baskan Umut Yilmaz, Sehitkamil’i daha yasanabilir bir yer haline getirmek için halkin görüs ve önerilerini her zaman dikkate alacaklarini vurguladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile