Öksüz ve Yetim Çocuklara Yemek İkramı

Öksüz ve Yetim Çocuklara Yemek İkramı

Arabanlılar ve Yavuzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından öksüz ve yetim çocuklara verilen öğlen yemeğinde Araban’ın meşhur firik pilavı ve cacık ikramında bulunuldu.

Arabanlılar ve Yavuzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde verilen yemeğe, Arabanlılar ve Yavuzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan, Gaziantep Öksüz ve Yetimler Derneği Başkanı Edip Yanık, Makine Mühendisi Ali Peri ve çok sayıda öksüz ve yetim çocuk katıldı.

Yemek öncesi konuşma yapan Arabanlılar ve Yavuzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan, her yıl öksüz ve yetim çocuklara yemek ikramında bulunduklarını belirterek, “Yöremizin el emeği göz nuru olan çiftçilerimizin firiğini tanıtma amaçlı bugün bu etkinliği yapmış bulunuyoruz. Bizim yörede yeşil altın olarak bilinen firiğimizi tanıtıyoruz. Mübarek Ramazan ayına gireceğimiz şu günlerde Gaziantep Öksüz ve Yetim Derneğini üyelerini ve öksüz ve yetik çocuklarını davet etmiş bulunuyoruz. Öksüz ve yetim çocuklarımıza Firik pilavı ve cacık ikramında bulunduk. Öksüz ve yetim çocuklarımızı mutlu etmek onlara yardımda bulunmak bizim için bir görevdir. Ben emeği geçen ve bizleri kırmayarak buraya gelen tüm misafirlerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Gaziantep Öksüz ve Yetim Derneğini Başkanı Edip Yanık ise, kendilerine böyle bir program düzenleyen Arabanlılar ve Yavuzeliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Garip Doğan ve üyelerine teşekkürlerini iletti. Yapılan konuşmaların ardından, Firik çiftçilerine hediye takdim edildi. Daha sonra öksüz ve Yetim çocuklara Araban’ın meşhur Firik Pilavı ve Cacık ikramı yapıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile