Orada Sergisi Açildi

Orada Sergisi Açildi

DÜZCE – Düzce’nin dogasindaki iliskileri konu alan “Orada” adli proje sergisi açildi. Zeynep Gürler’in Düzce’de çektigi fotograflar, çizimler ve notlarla birlikte bir de ses yerlestirmesi yer aliyor.

Düzce Üniversitesi Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi Resim Bölümü’nden Dr. Ögretim Üyesi Zeynep Gürler’in yürütücüsü oldugu, bir Avrupa Birligi Projesi olan CultureCIVIC: Sanatsal Üretim Destek Fonu’ndan destek alan “Orada” adli proje düzenlenen serginin açilisi gerçeklestirildi.

Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi Müfide Kadri Sergi Salonu’nda gerçeklestirilen programa; Vali Selçuk Aslan, Rektör Prof. Dr. Nedim Sözbir, Belediye Baskan Yardimcisi Burçin Sarican, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarim ve Mimarlik Fakültesi Dekani Prof. Dr. Kazim Özkan Ertürk ile davetli konuklar, ögretim üyeleri ve ögrenciler katildi.

Sergide yer alan fotograflari ve çalismalari inceleyen ve proje hakkinda bilgi alan Vali Selçuk Aslan, Rektör Nedim Sözbir ve konuklar, projedeki basarili çalismalari ve emekleri için Dr. Ögr. Üyesi Zeynep Gürler’e ve destek olanlara tesekkür etti.

Düzce’nin dogasindaki iliskileri konu alan “Orada” adli proje sergisinde, Zeynep Gürler’in Düzce’de çektigi fotograflar, çizimler ve notlarla birlikte bir de ses yerlestirmesi yer aliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile