Ordu'da 'Ilimizi Taniyalim' Projesi Ile Sehir Tanitiliyor

Ordu'da 'Ilimizi Taniyalim' Projesi Ile Sehir Tanitiliyor

Ordu Büyüksehir Belediyesi, 19 ilçede egitim gören ögrencileri Ordu’nun tarihi ve turistik güzellikleriyle bulusturuyor. Proje kapsaminda ilçelerde bulunan kadin gruplari ve STK’lar da kenti tanima firsati buluyor.

Ordu Büyüksehir Belediyesi öncülügünde hazirlanan ‘ilimizi taniyalim’ projesi kapsaminda Ordu’nun 19 ilçesinde bulunan ögrenciler ve kadin gruplari belirli günlerde ögretmenleri ile birlikte ilçelerinden alinarak sehrin tarihi ve turistlik yerlerini yakindan görme firsati yakaliyor. Büyüksehir Belediyesi koordinesinde gerçeklestirilen geziler dogrultusunda ögrenciler ve diger kafileler, rehber esliginde Ordu Büyüksehir Belediyesi Binasi ve Sanat Galerisi, Tasbasi Sanat Alani, Rüsumat No:4 Müzesi, Yason Burnu, Hoynat Adasi, Marinaport, Findik Müzesi, Büyüksehir Belediyesi Kültür Otagi, teleferik hizmeti ile Boztepe’yi ve ters evi gezme imkani buluyor. Tüm ihtiyaçlari Büyüksehir Belediyesi tarafindan karsilanan kafileler, gezi programi ile eglenceli bir gün geçiriyor.

Suana kadar 110 okuldan 11 bin 280 ögrencinin ve bunlarin yani sira kadin gruplari ve STK’larin yararlandigi geziler belirlen program dahilinde devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile