Ordu'da Zafer Hilmi Güler'in

Ordu'da Zafer Hilmi Güler'in

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Adayi Dr. Mehmet Hilmi Güler, 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Büyüksehir Belediye Baskanligi seçimlerini kazandi.

Oldukça çekismeli ve heyecanli geçen seçimde vatandaslar yaklasik 500 bin oy kullanildi. Kullanilan oylarin yaklasik 470 bini geçerli sayildi.

Oy dagilimina göre Ordu Büyüksehir Belediye Baskani ve Cumhur Ittifaki Adayi Dr. Mehmet Hilmi Güler, oylarin yüzde 40’ini alarak Ordu Büyüksehir Belediye Baskani seçildi. IYI Parti’nin Adayi Enver Yilmaz da yüzde 36 oyda kaldi.

Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler, seçim sonuçlarinin ardindan AK Parti Ordu Il Baskanligi’nda yaptigi açiklamada, “Bugün demokrasimiz çok önemli bir sinavi basari ile atlatti ve bu seçimde halkimizin kazandigini görüyoruz. Bu seçimdeki bütün çalismalarimizi çok güzel bir organizasyon ile herhangi bir problem olmadan, demokrasiye yakisir bir sekilde basari ile bitirdik. Seçimler demokrasinin sölenleridir. Burada teskilatimiz ve halkimiz ile beraber tüm partiler çok önemli bir sinav verdiler. Neticede demokrasimiz kazanmistir” diye konustu.



“Alçalmadan yükselmeye devam edecegiz”

Bundan sonraki çalismalarda hiç hiz kesmeden yogun bir sekilde devam edeceklerini kaydeden Güler, “Ordumuzun 19 ilçesi, 772 mahallesi ile birlikte çalismalarimiza devam edecegiz. Ordu’da bütün negatif etkenlere ragmen alçalmadan yükselmeye devam edecegiz. Burada tabi en büyük güzümüz Cumhurbaskanimiz olmak üzere onun bilge Baskan Devlet Bahçeli ile birlikte olusturdugu Cumhur Ittifakimizdir. Ittifakimiz tüm etkenleri ve çalismalariyla gönül köprüsünü halkimizda kurmustur ve bundan dolayi büyük bir basari kazanmistir. Ordu’muz burada kazanmistir, halkimiz kazanmistir, sinavini geçmistir. Hiçbir zaman egilmedik, hiçbir zaman da egilmeyecegiz, sadece Allah’in huzurunda egiliriz. Bundan dolayi da herkes gereken ders, bundan sonra da alacaktir” ifadelerine yer verdi.

“Bundan sonra hiç bir sey eskisi gibi olmayacaktir”

Bundan sonra yapacaklari çalismalarda daha önceki hazirladiklari program ve söz verdikleri tüm konularda tavizsiz bir sekilde çalismalarini sürdüreceklerini belirten Güler, “Hiçbir sey eskisi gibi olmayacak. Ilimizde ekonomi basta olmak üzere çalismalarimizi sürdürecegiz, ayrica da sehrimizin yasam kalitesini yükselterek Ordumuzu Türkiye’nin ilk 10 yasanilabilir kenti haline getirecegiz” seklinde konustu.



Coskulu kutlamada

Öte yandan seçim sonuçlarinin açiklanmasiyla birlikte Ordu Büyüksehir Belediyesi önünde kutlama yapildi. Havai fisekler esliginde sevinç gösterilerinde bulunan partililer gece yarisina kadar seçim basarini kutladi. Kutlamalara AK Parti MKYK Üyesi Fahrettin Yahsi, AK Parti Ordu Milletvekili Mahmut Özer ve Ibrahim Ufuk Kaynak, MHP Ordu Milletvekili Naci Sanlitürk, AK Parti Eski Milletvekili Senel Yediyildiz, AK Parti Ordu Il Baskani Selman Altas, MHP Ordu Il Baskani Mehmet Özçelik, partililer ve çok sayida vatandas katilim sagladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile