Ordulu Firmalara Ödül

Ordulu Firmalara Ödül

Ekonomist Dergisi tarafindan her yil düzenlenen ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi’ arastirmasinda ilk 500 firma arasina giren Ordulu 9 firma için ’Onur Gecesi’ düzenlendi.

Bir otelde düzenlenen Onur Gecesi’nde bir konusma yapan Ordu Valisi Tuncay Sonel, Ordulu 9 firmanin Anadolu’nun ilk 500 sirketi arasinda yer almasindan gurur ve onur duydugunu ifade etti.



“Biz kocaman Ordu ailesiyiz”

“Biz kocaman Ordu ailesiyiz” diyen Vali Sonel, “Ordu ailemizin en önemli degerlerinden birisi de kiymetli is insanlarimizdir. Türkiye’nin ilk 500 sirketi arasinda 9 Ordulu firmamizin olmasi, bizleri gururlandirdi, onurlandirdi. 19 ilçemizle birlikte kocaman bir aileyiz. Sadece Ordu’da degil, yurt disinda, yurt içinde çok degerli hemsehrilerimiz var. Valiligimiz, Büyüksehir Belediyemiz, Milletvekillerimiz, is insanlarimiz, Ordu disinda bulunan degerlerimizle, Ordu’da devletimizin sefkatini ve sicakligini en ücra kösedeki vatandasimiza kadar göstermeye gayret ediyoruz. Yetim ve öksüz evlatlarimizdan engeli olan vatandaslarimiza, sehit ailelerimizden gazilerimize, esnaflarimizdan is insanlarimiza kadar toplumun tüm kesimleriyle birlikte olmaya çalisiyoruz” dedi.



“Telefonumuz, isyerimiz, kapimiz size açik. Güzel ve hayirli islerde her daim yaninizdayiz”

Konusmasinda, is insanlarimiza özel bir önem verdigini belirten Vali Sonel, “Ordu’da yapilan devlet yatirimlarinda, özel sektör yatirimlarinda biz her daim Cumhurbaskanimizin desteklerini aliyoruz. Bakanlarimizin desteklerini aliyoruz. Insanlarimiza is verene, as verene özel önem veririz. Is dünyamizin önünü açmak için, onlarla beraber gidecek yer nereyse oraya kadar gideriz. Ordu’muzun degerleriyle bir araya geliriz. Yeter ki Ordu’muza, memleketimize ekonomik katki saglayan is insanlarimiz olsun. Ordu’da çok kiymetli genç is insanlarimiz var. Çok tecrübeli is insanlarimiz var. Öncelikle ülkemiz ekonomisine verdikleri katki için onlara tesekkür ediyorum. Sanayi ve Teknoloji Bakanimiz Mustafa Varank ilimize geldiginde, Ordu 2. OSB’den tutunuz, Ünye OSB ve Fatsa OSB’nin genislemesine ve istihdamin artirilmasina kadar büyük destek aliyoruz. Telefonumuz açik, isyerimiz açik, kapimiz açik. Memleketimiz adina yapilacak güzel ve hayirli islerde her daim yaninizdayiz. Anadolu’nun en büyük 500 sirketi içerisinde 9 Ordulu sirketimizin olmasi bizleri gerçekten gururlandirdi. Insallah bu sirketlerimizin sayisi daha da artar. Burada olan olmayan Ordu’muzun, ülkemizin ekonomisine katki yapan, insanlarimiza is veren, as veren tüm is insanlarimizi, tüm yatirimcilarimizi sizlerin nezdinde hepsini tebrik ediyorum. Allah yolunuzu, bahtinizi, nasibinizi açik eylesin” diye konustu.



“Gururlu ve heyecanliyiz”

Ordu Ticaret Borsasi Baskani Ziver Kahraman da yaptigi konusmada, “Anadolu’nun en büyük 500 sirketi arasina Ordu’dan 9 firmanin girmis olmasi, müthis bir basari hikayesidir. Bu firmalarimiza tesekkür ve takdirlerimizi sunmak için buradayiz. Gururluyuz, heyecanliyiz. Oda ve Borsalarimiza bu sirketler kurumsalliklari, ekonomik nüfuz ve hacimleri artirarak bizleri devler ligine çikarmistir. Bizler basari hikayesi yazan bu sirketlerimizin yanindayiz” dedi.

Kahraman, söyle konustu:

“Yatirim yapip istihdam olusturmak, özel sektör eliyle büyüme ve kalkinmanin hem geregi hem de sirridir. Özel sektör girisimcilik habitati içerisinde, yatirim ortaminin iyilestirilmesi önemlidir. Girisimcilerimizin bu habitat çerçevesinde kalmasi, yüksek katma degerli üretimi hedefleyen yatirimlar yapmasi, rekabetten üstün çikarak pazar pay ve cografyasini gelistirerek genisletmesi ekip isidir. Bizler, basari hikayeleri yazan bu sirketlerimizin yaninda ve emrindeyiz. Küresel rekabet, sektör ve sinir tanimamaktadir. Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi arasina ilimizde faaliyet gösteren, hemsehrimiz, 9 firmanin girmesinin, bu basariyi göstermesinin gelecege dair umut verici oldugunu düsünüyorum. Basari, feyz verir, model alinir ve vizyon tayin eder. Ben, bu sirketlerimizin bu çitayi sürekli yükseltirken daha birçok sirketimize de feyz kaynagi olarak, bu yolu açacagina inaniyorum.”

Konusmalarin ardindan, Vali Tuncay Sonel, Ordu Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Adil Levent Karlibel, Ordu Ticaret Borsasi Baskani Ziver Kahraman, Fatsa Ticaret Borsasi Baskani Ali Feyzi, Ünye Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Irfan Akar ile birlikte ‘Anadolu’nun En Büyük 500 Sirketi’ arastirmasinda ilk 500 firma arasina giren Ordulu 9 firmanin temsilcilerine plaket takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile