Orduspor, Mke Ankaragücü Maçının Hazırlıklarına Moralli Başladı

'Bu takımın hedefi, her zaman bir sonraki maçı kazanmaktır'(fotoğraflı-görüntülü)ORDU – 30.01.2012 – Spor Toto Süper Lig'de mücadele eden Orduspor, Çarşamba günü iç sahada oynayacağı MKE Ankaragücü maçının hazırlıklarına moralli başladı.

Durugöl Tesisleri'nde, teknik direktör Hector Cuper gözetiminde 15 dakikası basına açık gerçekleştirilen antrenmana, sakatlığı devam eden Numan Çürüksu ile Afrika Kupası maçları için ülkesinde bulunan Jean Jacques Gosso katılmazken, kaleci Saso Fornezzi ve Fatih Tekke fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

Eskişehirspor maçında ilk 11'de forma giyen oyuncular, düz koşu sonrasında karşılıklı pas çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise, taktik ağırlıklı çalıştı.

Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklama yapan teknik direktör Hector Cuper, Eskişehirspor karşısında alınan galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Eskişehir'e zor bir yolculuk gerçekleştirdiklerini ifade eden Cuper, ''Zor saha koşullarında, Eskişehirspor gibi iyi bir takıma karşı oynadık. Her ne kadar son zamanlarda kazanamıyorlarsa da, teknik olarak çok iyi bir takım. Bundan dolayı bu şartlarda alınan 3 puan bizim için çok iyi oldu. Bu puan takımın ruhunu kazanmak açısından da çok iyi olacak. İlerleyen haftalar için de bu galibiyet çok anlamlı. Bu takımın hedefi, her zaman bir sonraki maçı kazanmaktır'' diye konuştu.

Lig'de kolay maç kalmadığını belirten Cuper, ''Ama biz aynı disiplin ve taktik anlayışla maçlara çıkmaya devam edeceğiz. Her maça 3 puan almak için çıkıyor, bunu elde edebilmek adına da gayret gösteriyoruz. Aynı şekilde Ankaragücü maçına da 3 puan almak için çıkacağız. Şu anda oyuncularım kendine güveniyor. Bu güveni daha da pekiştirmek için bu maçtan 3 puan almak istiyoruz'' dedi.

Cuper, yeni transferlerden memnun olduğunu da sözlerine ekledi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile