Öreğler Beldesine Yeni İş Makinesi

Kütahya Simav’a bağlı Öreğler Belediyesi, beldede devam eden projeleri daha hızlı gerçekleştirmek için ekonomik ömrünü dolduran iş makinesi sattı, yerine yeni bir iş makinesi aldı.

120 bin TL’ye satın alınan yeni iş makinesinin hizmete alımıyla ilgili düzenlenen törende bir de kurban kesildi. Törende, Simav Belediye Başkan yardımcısı Süleyman Özkan, çevre belde belediye başkanları ile Öreğler Belediyesinin Meclis üyeleri ile vatandaşlarda hazır bulundu.

Projelerin hızlandırılması için iş makinesini yenilemek zorunda kaldıklarını ifade eden MHP’li Belediye Başkanı Özden Akçay, yeni hizmete alınan iş makinesinin beldesinde devam ettirdiği projelerin bir an önce hayata geçirilmesinde kendilerine önemli kazanımlar sağlayacağını bildirdi.

Bugüne kadar iş makinelerinin kullanımında Simav Belediyesi başta olmak üzere çevredeki kardeş belediyelerle dayanışma içerisinde olduklarını anlatan Başkan Akçay, kendilerinde olmayan iş makinelerini diğer belediyelerden temin etmeye çalıştıklarını, kendilerinin ihtiyaç duymadığı dönemlerde ise ellerindeki iş makinelerini onların kullanmasına vererek birbirlerine destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Vatandaşa verdikleri sözleri yerine getirebilmek amacıyla İller Bankasından aylık 2 bn TL ödemeli 60 ay vadeli kredi aldıklarını ifade eden Başkan Akçay,” Nüfusumuz giderek düşüyor. Şimdilerde 900 civarında. Bu yüzden İller Bankasından belediyemize gelen ödenek miktarları da giderek azalıyor. Verdiğimiz sözleri yerine getirebilmek için bu güne kadar hayırsever vatandaşlarımızın çok büyük desteklerini gördük. Şimdi de İller bankasına borçlandık. Verdiğimiz sözleri mutlak surette yerine getireceğiz” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile