Ormanli'da 15 Temmuz Sehitleri Unutulmadi

Ormanli'da 15 Temmuz Sehitleri Unutulmadi

Zonguldak’in Eregli ilçesine bagli Ormanli beldesinde düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programinda birliktelik çagrisi yapildi.

Ormanli’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsaminda program düzenlendi.

Programa Belediye Baskani Bayram Basol, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, Kur’an Kursu ögrencileri, esnaf ve çok sayida vatandas katildi.

Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasi ile baslayan programda Kur’an-i Kerim tilaveti yapildi. Programda konusma yapan Ormanli Belediye Baskani Bayram Basol, 15 Temmuz sehitlerini andi. Baskan Basol açiklamasinda, “15 Temmuz’un üzerinden 5 yil geçse de yüce Türk Milletinin vatani korumak için ortaya koydugu irade ve durusu unutmamiz mümkün degildir. Karanliga çevrilmek istenen 15 Temmuz gecesi sanli direnis ile aydinliga çevrilmistir. Liderimiz ve Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in öncülügünde hainlere gereken ders verilmis, milletin iradesine kimsenin ipotek koyamayacagini göstermis olduk. 15 Temmuz’un yil dönümünde aziz sehitlerimizi rahmetle anarken, gazilerimize Allah’tan sifa dilerim. Rabbim bir daha yasatmasin.” Ifadelerini kullandi.

Baskan Basol ayrica geçtigimiz hafta beldede yasanan sel felaketi ile ilgili de son durumu paylasarak, yaralarin sarildigini söyledi.

Baskan Basol, “Geçen hafta kimsenin istemeyecegi bir sel felaketi yasadik, basta esnafimiz olmak üzere bir çok vatandasimizi magdur birakan afet sonrasi hemen kollari sivayarak gerekli çalismalari yaptik. Hasar tespitleri belirleniyor, yetkililer ile görüsmeleri yaptik ve gerekli çalismalarin yapilmasi konusunda adimlar atildi. Sel felaketinin ardindan ilk günden bu yana yanimizda olan, desteklerini esirgemeyen tüm kurum ve kuruluslara tesekkür ediyorum. Bu felaketten ders çikaracagiz, yaralar sarilmaya baslandi. Tekrar Ormanli Beldemize geçmis olsun diyorum” dedi.

Konusmalarin ardindan dua edildi ve ögrenciler tarafindan hazirlanan programlar izlendi. Öte yandan programda katilimcilara ikramda bulunuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile