Ortaklar Mahallesi'nde Genç Ofis Açildi

Ortaklar Mahallesi'nde Genç Ofis Açildi

Aydin’in Germencik ilçesi Ortaklar Mahallesi’nde gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerde bulunabilecegi "Genç Ofis" hizmete girdi.

Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürlügü tarafindan, 60’in üzerindeki ögrenci topluluklarinin verimliliklerini arttirmak, kendi aralarindaki diyalog ve is birligini gelistirmek sporun ve sanatin birlestirici, gelistirici gücünün kullanilmasi amaciyla eski Ortaklar Belediyesi binasi, Ortaklar Genç Ofis’e dönüstürüldü.

Ortaklar Genç Ofis’in içerisinde satranç, masa tenisi, mangala, langirt, akil ve zeka oyunlari, derslikler, atölyeler bulunuyor. Gençlerin egitsel, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlerinin gelistirilmesi, bagimlilikla mücadele, sosyal sorumluluk ve gönüllük algilarinin güçlendirilmesine katki saglayacak. Genç Ofis, Gençlik Merkezi konseptinde hizmet verecek.

Gelecegin teminati olan gençlerin, çesitli sanatsal aktiviteler, kültürel ve sosyal faaliyetler ile gönüllülük projelerinde yer alabilecekleri önemli bir ofisi Germencik’e kazandirmis olmanin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Aydin Gençlik ve Spor Il Müdürü Cenap Fillikçioglu, “Her yönden iyi yetismis bir gençlige sahip olabilmemiz için elimizdeki tüm imkanlari degerlendirmeye çalisiyoruz. Göreve geldigimde Aydin’da sadece 1 adet Gençlik Merkezi vardi. Simdi ise 2 Gençlik Merkezimiz 2 Genç Ofisimiz var. Kösk Gençlik Merkezimiz yakinda hizmete açilacak, böylece gençlik merkezi sayimiz 3’e ulasacak. Gençlik ve Spor Bakanligimiz ile imzalanan protokol kapsaminda her ilçemize gençlik merkezi açmayi hedefliyoruz. Germencik Ilçemize ve gençlerimize Ortaklar Genç Ofis’imizin hayirli olmasini diliyorum. Gençlerimiz burada gönüllerince eglenecek, bilgi sahibi olacak, etkinliklere katilacak ve topluma yararli bir birey olma yolunda ilerleyecek. Ben bu vesileyle Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu’na, Valimiz Hüseyin Aksoy’a ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum’’ dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile