OSB Baskani Simsek, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayisiyla bir kutlama mesaji yayimladi. Simsek mesajinda, geçmis yillarda gerçeklestirilen darbelerin ülkeye faturasinin çok agir oldugunu belirterek, "Milletimiz 15 Temmuz’da darbecilere geçit vermeyerek, vatanina ve demokrasisine sahip çikti. 15 Temmuz demokrasinin yaninda ayni zamanda ekonomimize ve yerli ve milli üretim anlayisina yönelik bir hain darbe girisimidir. Bu hain girisim Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in çagrisi ile milletimiz tarafindan püskürtülmüstür. 15 Temmuz’da demokrasimize, istiklal ve istikbalimize sahip çikan milletimiz, demokrasiden vazgeçmeyecegini bütün dünyaya ilan etmistir" dedi.
Güçlü Türkiye’nin önüne engeller çikarmak isteyenlerin heveslerinin dün oldugu gibi gelecekte de kursaklarinda kalacagini belirten Simsek, açiklamasinda su ifadelere yer verdi:
"Türkiye, bölgesinin güçlü, sözü dinlenen, fikirleri dikkate alinan bir ülkesidir. Ülkemizin daha güçlü ve müreffeh bir hale gelmesini istemeyen demokrasi düsmanlarina karsi biz sanayiciler olarak daha çok çalisacagiz, daha çok üretecegiz ve kalkinma yarisinda ülkemizi öne çikaracagiz. Birlik ve beraberligimizi, kardesligimizi, yardimlasma ve dayanismamizi da güçlendirerek hainlerin bir daha böyle bir darbe girisimini akillarina bile getirmelerine izin vermeyecegiz. Bizler 15 Temmuz’da ülkemizin istiklaline ve istikbaline yapilan bu saldiriyi asla unutmayacagiz. Hain darbe girisimi karsisinda büyük bir kahramanlik destani ile hainlerin oyunlarini bozan milletimiz, tüm dünyanin saygisini ve takdirini kazanmistir. 15 Temmuz’un yildönümünde, vatanimiza ve demokrasimize sahip çikmak için canlarini veren sehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi sükranla aniyor, milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyorum."
OSB Baskani Simsek'ten 15 Temmuz Mesaji
Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi Baskani Cengiz Simsek, 15 Temmuz’daki hain darbe girisimi ile hem demokrasimizin hem de ekonomimizin çökertilmesinin hedeflendigini söyledi.



















