Osmaneli'de Kaymakam Ve Belediye Baskani Vatandaslarla Bayramlasti

Osmaneli'de Kaymakam Ve Belediye Baskani Vatandaslarla Bayramlasti

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde Kaymakam Yüksel Ünal ve Belediye Baskani Bekir Torun, Kurban Bayrami dolayisiyla vatandaslarla bayramlasti.



Osmaneli ilçesinde Ertugrulgazi Camii’nde vatandaslarla bir araya gelerek bayramlasan Belediye Baskani Bekir Torun, "Önce Kurban bayram namazimizi kildik güzel bir atmosfer içerisinde. Bayram namazinda gençlerimiz, çocuklarimiz, yetiskinlerimiz ile hemserilerimizle bayramlastik. Allah nice bayramlara baris ve huzur içerisinde ulastirsin diye temenni ediyorum. Kurban Bayraminin Osmaneli’mize, devletimize, milletimize ve tüm Islam alemine baris, kardeslik ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Kurban Bayrami vesilesiyle Basta sehitlerimizin emanetleri olan ailelerinin, Gazilerimizin ve Osmaneli halkimizin Kurban Bayramini kutluyorum” dedi.

Vatandaslarin bayramlarini kutlayarak, birlik ve beraberligin önemine vurgu yapan Kaymakam Ünal, "Bugün Osmanelili hemserilerimizle ve kurum müdürlerimiz, siyasi parti temsilcilerimizle ve vatandaslarimizla birlikte bayramlastik" dedi.

Kaymakam Ünal, "Aile büyüklerimizin hayir dualarini alirken gözlerimizin nuru, evlerimizin nesesi olan çocuklarimizi sevindirirken, öksüzleri, yetimleri, garipleri de asla unutmamaliyiz. Evinde ve yataginda ziyaretçi bekleyen insanlarimizi hatirlamali; kimsesizlerin, ihtiyaç sahiplerinin kapilarini çalmali, yüzlerinin gülmesini ve ümitlerinin yesermesine vesile olmaliyiz. Sizlerden bu bayramda özellikle sehitlerimizin yakinlarini, kahraman gazilerimizi yalniz birakmamanizi istirham ediyorum. O sehit ve gaziler ki sehitlik ve gazilik onlara ecdat mirasidir. Bu vesile ile aziz sehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet ve sükranla anarken, siz degerli Osmanelili hemserilerimizin, aziz milletimizin ve tüm Islam aleminin Kurban Bayrami’ni en içten duygularla kutluyor ve bayramin Osmaneli’mize, ilimize, ülkemize, Islam alemine ve tüm insanliga baris, huzur, saglik, esenlik getirmesini diliyorum" ifadelerini kullandi.

Kaymakam Ünal, Baskan Torun ve ilçe protokolü, vatandaslar ile bayramlastiktan sonra sehit ailelerini evlerinde ziyaret ettiler.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile