Osmangazi Ak Parti Teşkilatı Seçime 45 Bin Üyesiyle Hazır

Haziran ayında yapılacak genel seçimler hazırlıklarını tamamladıklarını bildiren AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Refik Özen, "Bursa teşkilatının amiral gemisi olan Osmangazi teşkilatı olarak, 45 bini aşkın üyemiz, 7 bin 56 müşahit ve 15 bin 876 sandık kurulu üyesiyle birlikte seçim hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.

Ülkenin AK Parti iktidarıyla birlikte değiştiğini ve Türkiye‘nin AK Parti iktidarıyla girdiği bu sürecin bizzat Türkiye‘nin başarısı ve şahlanışı olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Refik Özen, "İktidarımızın başından itibaren, demokratikleşme, insan hak ve özgürlükleri, çevre, konut, bilim, araştırma, eğitim, sağlık başta olmak üzere her alanda köklü reformlar gerçekleştirdik. Kabuğunu kıran Türkiye geçmişten gelen yetkinliklerini, gücünü tekrar hatırlayarak dış politikada da söz sahibi olan ‘büyük devlet‘ vasfına yeniden ulaşmıştır. Bu gidişten hiçbir şartta geriye dönmemiz mümkün değildir. Bu sürecin sağlanması ve devamı için gerekli kadro ve irade de sadece bizlerde mevcuttur. Bu gününe kadar ortaya koyduğumuz başarılar ufuk ve vizyon sahibi, Türkiye için hayaller kurmamızın bu hayallerin peşinden gitmemizin ve gerçeğe dönüştürmemizin bir neticesidir. Şimdi bir kez daha bu ülke için kurduğumuz hayallerimizi vatandaşlarımıza anlatma ve onların büyük desteğini almak için yola çıkma zamanı" dedi.

Bursa‘daki hedefin yakalanması için Osmangazi‘nin önemine işaret eden Başkan Refik Özen, "Bursa‘nın merkezi ve özeti olan Osmangazi‘de hedef, Türkiye‘nin her yerinde olduğu gibi sadece birinci parti olarak çıkmak değil. Ana hedefimiz yüzde 50‘nin üzerinde oy alabilmektir. Halkımızın teveccühü şimdiden anketlerde bizi ilk parti ve tek başına iktidar olarak gösterse bile, bizler yolumuza rehavete kapılmadan ve yüzde 50‘nin üzerinde oy alarak anayasayı tek başına değiştirebilecek milletvekili temsili elde etmek için devam ediyoruz. Tüm teşkilatımız her birimiyle şimdiden büyük bir inanç ve motivasyonla kollarını sıvadı. Uzun süredir planlamaları yapan seçim koordinasyon merkezimizin çalışmalarına ek olarak seçim işleri başkanlığımızda sandık müşahitlerinin atamaları tamamlamıştır. 56 gün boyunca günde 12 program olmak üzere 612‘nin üzerinde program tasarlayan SKM başkanımız Hasan Kılıç‘a ve teşekkür ediyorum."

KARIŞ KARIŞ OSMANGAZİ

Osmangazi Seçim Koordinasyon Merkezinin (SKM) çalışmaları hakkında bilgi veren Osmangazi Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasan Kılıç, "SKM çalışmaları çerçevesinde 56 günlük bir maratonun tüm planlamalarını titiz bir çalışma ile tamamladık. Bu 56 gün içerisinde günde ana kadememizin 4 gençlik ve kadın kollarımızın da 4‘er olmak üzere 12 programla seçim yasaklarının başladığı güne kadar toplam 612 programı tamamlamış olacağız. Programlarımın içeriklerinin hazırlanmasında Osmangazi‘nin Bursa‘nın sanayi, ticaret, sosyal hayat, tarihi varlıklar ve turizm merkezi olmasını göz ününde bulundurduk. STK‘larla diyaloglara özel önem verdiğimiz programlarımızda toplumun her kesiminin temsilcisi olan STK‘lara ziyaretlerle taleplerini daha yakından öğrenmeyi amaçladık. AK Parti‘nin en önemli artısı olan, vatandaşın nabzını tutmasına imkan veren saha çalışmalarını da yoğunlaştırarak, Osmangazi‘de girilmedik sokak, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan vatandaşlarımızla bütünleşeceğiz" dedi.

OSMANGAZİ‘DE 15 BİN SANDIK MÜŞAHİDİ

Seçim İşleri Başkanlığı olarak, bin 764 sandıkta 7 bin 56 müşahit ve 15 bin 876 sandık kurulu üyesiyle birlikte yer alacaklarını ifade eden Osmangazi Seçim İşleri Başkanı Av. Özgür Çelebi, "Seçmen sayısı ile Keçiören ve Çankaya‘nın ardından Türkiye‘nin en büyük ilçesi olan, nüfusu ile Türkiye‘deki 66 ili ve 6 Büyükşehir Belediyesi‘ni geride bırakan Osmangazi‘de, sandık müşahitleri listelerinin hazırlanmasını bir ay gibi kısa bir sürede bitirdik. Görevlendirdiğimiz 15 bini aşan müşahit kadromuza 5 Mayıs ile 10 Mayıs tarihleri arasında eğitim vererek namusumuz olan sandıklarda partimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile