Osmangazi'de Ulasim Yatirimlari Hiz Kesmiyor

Osmangazi'de Ulasim Yatirimlari Hiz Kesmiyor

Osmangazi Belediyesi, ‘yol medeniyettir’ anlayisi ile ilçede yeni imar yollari açma ve mevcut yollarda iyilestirme çalismalarini araliksiz bir sekilde sürdürüyor.

Osmangazi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, ilçenin modern ve plânli gelisim bölgelerinden Demirtas Sakarya Mahallesi ile Ovaakça Çesmebasi Mahallelerinde yol açma ve açilan yollarda gerçeklestirdigi tesviye çalismalari ile ulasim agina yeni arterler kazandiriyor. Vatandaslardan gelen talep ve yapilan plânlar çerçevesinde yürütülen yeni imar yollariyla, araç trafigine de önemli bir rahatlama getiriliyor.

Açilan yeni imar yollarinin, mahallelerin gelisimi ve plânli sekilde büyümesine çok önemli katki sagladigini ifade eden Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, “Asiri göç ve hizli büyüme, ne yazik ki basta ulasim olmak üzere pek çok sorunu da beraberinde getirmis durumda. Göreve geldigimiz ilk günden itibaren, öncelikle kaçak yapilasmaya son verip, sehrin modern ve plânli gelisiminin önünü açacak çok ciddi imar düzenlemeleri gerçeklestirdik” dedi.

Yapilan çalismalar sonucunda Hamitler, Günestepe, Yunuseli ve Demirtas basta olmak üzere, ilçenin pek çok bölgesinde modern ve plânli yapilasmanin ortaya çiktigini ifade eden Baskan Dündar, “Yol hayattir, yol medeniyettir. Biz de, yol medeniyettir anlayisiyla ulasim yatirimlarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Yeni imar yollarinin yani sira daha önce yerlesim olmasina ragmen, yollarin yetersiz kaldigi bölgelerde de yeni yollar açiyoruz. Diger tüm çalismalarimizda oldugu gibi, en acil ihtiyaçlardan baslayarak ilçemizin yol açma, refüj, kaldirim ve asfalt çalismalarini gerçeklestiriyoruz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile