Osmaniye'de 'Gençlik Haftasi' Kutlandi

Osmaniye'de 'Gençlik Haftasi' Kutlandi

Osmaniye’de “Gençlik Haftasi” kutlamalari 150 metre uzunlugundaki Türk bayrakli gençlik yürüyüsü ile basladi. Cevdetiye Sporcu Egitim Merkezi Spor Kompleksinde devam eden kutlama etkinliklerinde ögrenciler tarafindan sergilenen jimnastik ve güres gösterisi heyecanla izlendi.

Osmaniye’de ‘Gençlik Haftasi’ kutlamalari Cevdetiye Meydani’ndan Cevdetiye Sporcu Egitim Merkezi Spor Kompleksine kadar yapilan Gençlik Yürüyüsü ve Gençlik Bayrak Kosusu ile basladi.

Onlarca ögrencinin hep bir elden tutarak tasidigi 150 metre uzunlugundaki Türk bayrakli gençlik yürüyüsüne Vali Erdinç Yilmaz ve protokol üyeleri de katilim gösterdi. Cevdetiye Sporcu Egitim Merkezi Spor Kompleksinde devam eden kutlama etkinliklerinde Vali Erdinç Yilmaz ve Gençlik ve Spor Il Müdürü Sedat Acar ile masa tenisi oynadi. Ahmet Cevdet Pasa Lisesi ögrencisi Firdevs Eglence “Bir de Yil 1919’sa” isimli siirini okumasiyla devam eden program, Sporcu Egitim Merkezi sporcularinin sergiledigi jimnastik ve güres gösterisi, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlügü Osmaniye Bakim Rehabilitasyon ve Aile Danisma Merkezi özel sporcularinin sergiledigi dans gösterileri ile at ve aticilik gösterileri; protokol üyeleri, ögrenciler ve vatandaslar tarafindan heyecanla izlendi.

Kutlama etkinlikleri Vali Erdinç Yilmaz’in etkinlige katilan ögrenci ve vatandaslarin 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramini kutlamasiyla sona erdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile