Otomobil Bariyere Çarpti Açiklamasi 4 Aylik Bebek Hayatini Kaybetti, 2 Kisi Yaralandi

Otomobil Bariyere Çarpti Açiklamasi 4 Aylik Bebek Hayatini Kaybetti, 2 Kisi Yaralandi

Isparta-Antalya karayolunda otomobilin bariyerlere çarpmasi sonucu meydana gelen kazada 4 aylik bir bebek hayatini kaybederken, 2 kisi yaralandi.

Kaza, saat 16.00 siralarinda Burdur’un Aglasun ilçesi Çamlidere köyü Isparta-Antalya karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Isparta-Antalya karayolunda seyir halinde olan Abdülkadir G. (57) idaresindeki 07 YJ 144 plakali otomobil yagis nedeniyle kayganlasan yolda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çikarak bariyerlere çarpti. Kazada yolcu olarak bulunan Ibrahim G. (25), ve 4 aylik bebek T.N.G. agir yaralanirken, Ceren G. (21) ise hafif sekilde yaralandi. Çevredekilerin 112 Acil Çagri Merkezine ihbari üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekiplerinin ilk müdahalesinin ardindan yaralilar ambulans ile Isparta Sehir Hastanesi’ne kaldirildi.

Hastaneye kaldirilan yaralilardan 4 aylik bebek yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamayarak hayatini kaybederken diger yaralilarin tedavisi ise sürüyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile